Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Hττα με κακή εμφάνιση για τον Πανιώνιο

Την εκτός έδρας ήττα με 84-72 από την Ελευθερούπολη γνώρισε ο Πανιώνιος για την 16η αγωνιστική της Elite League

Την εκτός έδρας ήττα με 84-72 από την Ελευθερούπολη γνώρισε ο Πανιώνιος για την 16η αγωνιστική της Elite League.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο και με εξαίρεση μόνο το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν καλύτερη, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και δίκαια ηττήθηκε.

Οι κυανέρυθροι, δείχνοντας και σημάδια κόπωσης από τα δύο συνεχή παιχνίδια του Κυπέλλου στο Final 4, δεν μπόρεσε να πιάσει καλό ρυθμό, ενώ σημαντικοί παίκτες όπως οι Γκίκας, Κακλαμανάκης και Βεργίνης δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάντρα απόδοσης.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Ζανλουί με 18 πόντους, ενώ ο Ντέιβις ακολούθησε με 10.

Αυτό το ματς ήταν το πρώτο για τον δεύτερο γύρο της Elite League, με το πρωτάθλημα να έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και τον Πανιώνο να καλείται να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις.

Πλέον, η Ελευθερούπολη έπιασε τον Ιστορικό στην κορυφή της βαθμολογίας και υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς μετράει δύο νίκες απέναντι στον Πανιώνιο.

Ελευθερούπολη-Πανιώνιος 84-72

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Λόρτος-Μπακάλης (Μπρίγκος)

Δεκάλεπτα: 18-27, 47-40, 66-58, 84-72

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Άλεν 7 (1), Γκάθραϊτ 25, Καμπουρίδης 6 (1), Ιατρίδης 4, Λογοθέτης 6, Μαστόρος 18 (3), Κουρτίδης 17, Τσέλλος, Καλογερίας 1. 

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 18 (2), Σκάνδαλος 3 (1), Μιλεντίγεβιτς 3 (1), Παπαδιονυσίου 7 (1), Χάλαρης 4, Κακλαμανάκης 8, Βουγιούκας 10, Βεργίνης 5 (1), Ντέιβις 10 (2), Γκίκας 4. 


1 σχόλιο

  1. Οταν χασαμε εντος στο Α' γυρο απο την Ελευθερουπολη χασαμε καθαρα και στα ισια απο μια καλυτερη ομαδα. Οι ηδυμονες βρηκαν δικηολογιες τυπου "αρχη ειναι" και τετοια. Τωρα χρειαζονται ευχελαια να κανει καπου ηττα η Ελευθερουπολη κι εμεις νικες τρανο μεχρι τελους. Κανει δεν εχει δει οτι λειπουν συγκεκριμενοι παικτες κι οτι ο Ζανλουι ειναι παιδικη χαρα κι οχι ο ξενος που θα κανει τη διαφορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή