Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«X»άσε τη νίκη στο 90' με πέναλτι!

Στο 90' κρίθηκε το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Εθνικό στη Καλλιθέα, καθώς η ομάδα του Πειραιά με εύστοχο πέναλτι του Πεχλιβανίδη ισοφά...

Στο 90' κρίθηκε το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Εθνικό στη Καλλιθέα, καθώς η ομάδα του Πειραιά με εύστοχο πέναλτι του Πεχλιβανίδη ισοφάρισε το τέρμα του Σταμάτη απο το 63' και έγραψε το τελικό 1-1!

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε ένα γκολ, έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, όμως ο... άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε σάρκα και οστά!

Οι κυανέρυθροι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους για 88 λεπτά, όταν στο 89' ο διαιτητής Καδδάς υπέδειξε πέναλτι σε μία μονομαχία του Μακρίδη (του Εθνικού) με τον Ζούλια. Συγκεκριμένα ο διαιτητής έδωσε κράτημα του παίκτη του Πανιωνίου στον επιθετικό των γηπεδούχων. Πέναλτι που έγινε γκολ και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Μανωλικίδη.

Γροντής, Πίσπας, Μακρίδης και Μούντριχας πήραν αρκετές προσπάθειες, όμως έλειπε η σωστή τελική ενέργεια για να φτάσει ο Ιστορικός κοντά στο γκολ.

Γροντής και Πίσπας είχαν δύο καλά σουτ, όμως κάνενα από τα δύο δεν απέφερε καρπούς.

Από την άλλη, ο Εθνικός είχε δώσει έμφαση στην άμυνα του, με στόχο να μην δεχτεί κάποιο τέρμα και στις αντεπιθέσεις έψαχνε αδύναμα σημεία του Πανιωνίου για να κάνει τη ζημιά. Μάλιστα, στο 45 λίγο έλειψε να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Νταούλια μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ πιο δυνατά, αρχικά έχασαν πολύ καλή στιγμή με τον Μούντριχα και στο 63' ήρθε το 0-1. Πολύ καλή ατομική ενέργεια του Σταμάτη, ο οποίος πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο του, έκανε και το δυνατό σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Στο 78' ξανά ο Σταμάτης λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα. Μετά από γύρισμα του Παπαδόπουλου, ο επιθετικός του Πανιωνίου έκανε την προβολή, βρήκε λίγο όμως την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ.

Στο 85' απείλησε ο Εθνικός. Ο Στάμος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ, με τον Στουρνάρα να πέφτει σωστά και να διώχνει την μπάλα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 87' και άνηκε στον Πανιώνιο. Αρχικά μετά από γύρισμα του Μακρίδη, ο Σταμάτης έκανε το πλασέ στη κίνηση, με τον Μανωλικίδη να διώχνει δύσκολα και εν συνεχεία το σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή έδιωξε ξανά ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Δύο λεπτά αργότερα (89') έγινε η φάση που ήταν και η καθοριστική της αναμέτρησης. Ο Μακρίδης του Εθνικού έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή, με τον Ζούλια να δίπλα του και στην και στην μονομαχία των δύο ο Καδδάς έδειξε πέναλτι. Ένα πέλαλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 90' ο Πεχλιβανίδης, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους κυανέρυθρους να εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους προς την διαιτησία του αγώνα, τόσο για τον διαιτητή όσο και για τους επόπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν πολλές οι φορές που κόπηκαν επιθετικές ενέργειες του Πανιωνίου με οφσάιντ, τα οποία μόνο ξεκάθαρα δεν ήταν!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Μπασινάς (53' Παυλής), Λώλος, Ματσαδές, Σαρρηγιάννης (73' Στάμος), Λεπενιώτης (65' Μακρίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης) Στουρνάρας, Λάμψιας (80' Καραβίδας), Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου (59' Κουτσάκης), Μακρίδης, Πίσπας (71' Παπαδόπουλος), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (80' Λιούμης)

Δείτε το Live Pre Game & Post Game, αλλά και την ζωντανή μετάδοση ολόκληρου του αγώνα με ραδιοφωνικό τρόπο από την Web TV του panionianea.gr:

 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια