Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαργέτης: «Κοντά σε συμφωνία που θα διασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του τμήματος μπάσκετ»

Ο Αντώνης Μαργέτης , με δήλωση του στα panionianea.gr , αποκαλύπτει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Άρη Μισαηλίδη και τον Πανιώνιο Γ...

Ο Αντώνης Μαργέτης, με δήλωση του στα panionianea.gr, αποκαλύπτει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Άρη Μισαηλίδη και τον Πανιώνιο ΓΣΣ, για να αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τις τύχες και το "τρέξιμο" της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού.

Όπως τονίζει συγκεκριμένα απομένει πλέον μόνο το νομικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ενώ αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως ο Γιώργος Καλαφατάκης θα αναλάβει τη τεχνική διεύθυνση τόσο της αντρικής ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Παράλληλα, ο κ. Μαργέτης αναφέρεται στους στόχους που έχει θέσει για το παρόν, αλλά και το μέλλον του τμήματος, καλώντας τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr:

"Για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια καλούμαι να αναλάβω την ευθύνη και την πρωτοβουλια σε πολύ δύσκολες στιγμές, τόσο για την ομάδα μου όσο και για την κοινωνία γενικότερα. Μετά από εκτενή και αναλυτική συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Άρη Μισαηλιδη και τα μέλη του Δ/Σ του Πανιώνιου ΓΣΣ βρικομαστε κοντα σε μια διττη συμφωνία που θα διασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του τμηματος μπάσκετ. Απομένει το τυπικό και νομικό σκέλος που θα ολοκληρώσει και θα επίσημοποιησει την συμφωνία αυτή. 

Σε αυτή την κίνηση έχω την χαρά να βρίσκονται μαζί μου φίλοι, γνωστοί Πανιώνιοι, οι οποιοι είτε θεσμικά είτε επικουρικά θα πλαισιώσουν το τμήμα. Τη τεχνική διεύθυνση τόσο της αντρικής ομάδας όσο και των ακαδημιών αναλαμβάνει ο Γιώργος Καλαφατακης. Στοχος μας είναι μέσα από έναν 5ετη σχεδιασμό να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανηκει, να δημιουργηθούν οι δομές που θα καταστήσουν το τμήμα και αργότερα την ΚΑΕ αυταρκη και υγιή και η άμεση τεχνική και διοικητική διασυνδεση των ακαδημιών (διατηρώντας πάντα ο Πανιώνιος ΓΣΣ την οικονομική τους διαχείριση) αναπτύσσοντας τις περαιτερο με ένα πανελλαδικό σύστημα scouting και υποστήριξης. 

Καλώ όλους τους Πανιώνιους να στηρίξουν το μπάσκετ της ομάδας μας για το παρων και το μέλλον του, ώστε να αποτελεσει την συνέχεια του παρελθόντος, που μόνο μεγάλες στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας μας έχει γεμίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια