Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με ανατροπή στην Κηφισιά

Την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Κηφισιά, για την φάση των "32" του Κυπέλλου ΕΠΣΑ γνώρισε ο Πανιώνιος.  Οι κυανέρυθροι, οι οποί...

Την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Κηφισιά, για την φάση των "32" του Κυπέλλου ΕΠΣΑ γνώρισε ο Πανιώνιος. 

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι παρατάχθηαν με πολλες αλλαγές,  πήραν δυο φορες το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ουσιαστικοι στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη-πρόκριση. 

Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι Δρίτσας (1') και Ζαμάνης (25').

Ο Δημήτρης Κοροπούλης κατέβασε την ομαδα... αλλαγμένη, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα, με σκοπό φυσικά να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και οι θεωρητικά βασικοί. 

To 0-1 έγινε μόλις στο 1ο λεπτό με σκόρερ τον Δρίτσα, ο οποίος σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 25' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Ιστορικό. Τριάντης και Κουτσάκης συνεργάστηκαν άψογα από τα δεξιά, έγινε η σέντρα και ο Ζαμάνης από το δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ζέλο,ενώ στο 62' ισοφάρισαν με τον Διονέλλη. Άμεσα, στο 65΄έκαναν την ανατροπή με γκολ του Πουλάκη, για να γράψει η Κηφισιά το τελικό 4-2 στο 70ο λεπτό με τον Ρέντζη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Διονέλλης, Κουτσογκιλας, Παπαγγελής (25' Τζελη), Τόσκα (46 Παυλακης), Ρεντζης, Γκοτοβος (77 Μαμιδακης), Τεττει, Ζελο (46 Κοντογιάννης), Θεος (46 Παπασαββας) 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αυγερινός, Τριάντης, Κούτρας (71' Πίσπας), Καραβίδας, Τσαπατσάρης, Κουτσάκης, Ζαμάνης, Παπαδόπουλος (58' Τσιούρης), Λιούμης (71' Ψύχας), Νίνο (46' Πρόι), Δρίτσας (58' Αργυρίου).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια