Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» για τον Ιστορικό στον Κορυδαλλό!

Με πάθος και τσαμπουκά οι μικροί... μεγάλοι του Ιστορικού πήραν την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Προοδευτικής και έκαναν το 2x2 στον 6ο ό...

Με πάθος και τσαμπουκά οι μικροί... μεγάλοι του Ιστορικού πήραν την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Προοδευτικής και έκαναν το 2x2 στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι μάγκες πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κοροπούλη για δεύτερο σερί ματς του πρωταθλήματος έδειξαν πως διαθέτουν ταλέντο, αλλά και ψυχικά αποθέματα και σε συνδιασμό με την εμπειρία των Κοντοέ, Γροντή, έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που δείχνει ικανό να σηκώσει (και με το παραπάνω) την κυανέρυθρη φανέλα.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο Σταμάτης και Γροντής, ενώ ο Μούντριχας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Να σημειωθεί, πως το παιχνίδι των γηπεδούχων ήταν ιδιαίτερα σκληρό και πολλές φορές εκτός ορίων, με τους παίκτες του Ιστορικού πάντως να δείχνουν πως δεν... μασάνε ούτε από το "ξύλο" των αντιπάλων τους!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του και το κατάφερε μόλις στο πρώτο λεπττό, όταν ο Σταμάτης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν άμεσα να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια, καθώς στο 6ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Κυριαζή έξω από την περιοχή.

To 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν επιθετικά στην "επανάληψη" και μετά από ενέργεια του Νίνο, κέρδισαν πέναλτι. Ο Γροντής (56') ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ιστορικό.

Στη συνέχεια ο ρυμός έπεσε, όμως ο Πανιώνιος είχε δύο καλές στιγμές, με φάουλ που εκτέλεσε αρχικά ο Μπρέγκου και εν συνεχεία ο Γροντής, με το αποτέλεσμα και των δύο προσπαθειών να έχουν την ίδια κατάληξη, αφού η μπάλα πέρασε άουτ.

Από την μεριά της η Προοδευτική δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως σε μία στιγμή που χρειάστηκε, όταν συμπληρώθηκε μία ώρα παιχνιδιού, ο Στουρνάρας είπε "όχι" στην επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στο 87ο λεπτό ο Μούντριχας έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς σε μία επιθετική του προσπάθεια δεν πάτησε καλά και έδειξε να πονάει πολύ, με αποτέλεσμα να περάσει στην θέση του ο Δρίτας. Φυσικά, άπαντες στον Πανιώνιο ελπίζουν να μην πρόκειται για κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Στις καθυστερήσεις ο Γροντής με σουτ εκτος περιοχής στην αντεπίθεση έστειλε την μπάλα λιγο άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα για τον Πανιώνιο. 

Το 1-2 έμεινε έως το φινάλε και οι παίκτες του Ιστορικού πανηγύρισαν το πρώτο τους διπλό και το 2x2 που έκανανη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (75' Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67' Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87' λ.τρ. Δρίτσας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια