Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε η Πανιώνια συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού (photos)

Συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/10) στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, ο ...

Συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/10) στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με επικεφαλής τον πρόεδρο Άρη Μισαηλίδη και φίλους του Ιστορικού συναντήθηκαν στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης, με σκοπό να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την ομάδα μπάσκετ και συσπείρωση σε όλο την κυανέρυθρη οικογένεια.

Ο Ερασιτέχνης έχει βάλει ένα σεβαστό ποσό για το ξεκίνημα αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται στο μπάσκετ, ενώ μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να εκδοθούν και κάρτες διαρκείας ή αλλιώς κάρτες στήριξης, κόστους 50 και 100 ευρώ, ώστε να στηριχθεί ακόμη περισσότερο οικονομικά το τμήμα και να καταφέρει να ορθοποδήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αυτές οι κάρτες θα υπάρχουν σε όλες τις εφορίες των τμημάτων του συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να τις προμηθευτεί εύκολα ο φίλαθλος κόσμος.

Από εκεί και πέρα, δεδομένα προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Βλάχος. Επίσης, προφορικά υπάρχουν συμφωνίες και με αρκετούς παίκτες, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το οικονομικό κομμάτι, για να ξεκινήσει και επίσημα το... χτίσιμο του ρόστερ.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές: 






Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια