Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον για Κούμπουλα

Η νέα ομάδα του Ιστορικού συνεχίζει να δείχνει αρκετά καλά δείγματα γραφής, ωστόσο θα υπάρξουν ακόμα κάποιες... πινελιές στο ρόστερ ενόψει τ...

Η νέα ομάδα του Ιστορικού συνεχίζει να δείχνει αρκετά καλά δείγματα γραφής, ωστόσο θα υπάρξουν ακόμα κάποιες... πινελιές στο ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Τα νεαρά παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και το σίγουρο είναι πως είναι αποφασισμένα να τιμήσουν και με το παραπάνω την βαριά φανέλα που θα εκπροσώπησουν φέτος. 

Βέβαια, το πρωτάθλημα που θα παίξει η ομάδα είναι ιδιαίτερα δυνατό και στον 6ο όμιλο υπάρχουν έμπειροι αντίπαλοι, που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. 

Έτσι, οι κυανέρυθροι θα κάνουν κάποιες ακόμα μεταγραφικές κινήσεις, με νεαρούς παίκτες, ώστε να δυναμώσουν περισσότερο το έμψυχο δυναμικό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτούν στον Πανιώνιο και έχει εκφραστεί ενδιαφέρον, ειναι ο Χρήστος Κούμπουλα.

Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος ξεχώρισε με το Κερατσίνι στη Γ' Εθνική. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται και στα... ραντάρ ομαδων μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενώ το όνομα του είχε "παίξει" παλιότερα και για τον Πανιώνιο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια