Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμία (θετική) εξέλιξη - Η απόλυτη αβεβαιότητα

Μόνο ευχάριστα δεν φαίνεται να είναι τα νέα στο θέμα των επενδυτών στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Οι μέρες περνούν και ακόμα δεν υπάρχει καμία ...

Μόνο ευχάριστα δεν φαίνεται να είναι τα νέα στο θέμα των επενδυτών στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Οι μέρες περνούν και ακόμα δεν υπάρχει καμία οριστική (θετική) εξέλιξή όσον αφορά το θέμα των υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Νίκος Ζαμάνης το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε επαφές μαζί τους και βρίσκεται στην αναμονή για την τελική τους απάντηση. Ωστόσο ο καιρός περνάει, τα χρονικά περιθώρια ενόψει της νέας σεζόν στενεύουν και η πολυπόθητη θετική απάντηση δεν έχει έρθει ακόμα. Φυσικά, αυτό μόνο καλό δεν είναι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πλέον, όμως, πιο κοντά φαίνεται να είναι το αρνητικό σενάριο, παρά το θετικό! 

Οι υποψήφιοι επενδυτές, τα ονόματα των οποίων ακόμα δεν έχει μάθει κανείς, έχουν κάνει έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ, όμως δεν έχουν δώσει την τελική τους απάντηση και η αβεβαιότητα για το αύριο του Πανιωνίου όλο και μεγαλώνει.

Να σημειωθεί, τέλος, πως εφόσον τα πράγματα πάρουν οριστικά τον αρνητικό δρόμο και η ομάδα δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην Super League 2, τότε εξυπακούεται πως δεν θα προχωρήσουν οι έως τώρα συμφωνίες που υπάρχουν με ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια