Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη «χρυσάφι» με Μαξίμοβιτς για Ιστορικό!

Μία νίκη... χρυσάφι πανηγύρισε ο Ιστορικός την Κυριακή (15/9), όπου με γκολάρα του Μαξίμοβιτς επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΛ, για την 3η αγων...

Μία νίκη... χρυσάφι πανηγύρισε ο Ιστορικός την Κυριακή (15/9), όπου με γκολάρα του Μαξίμοβιτς επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΛ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το εμφανές άγχος που υπήρχε, κατάφεραν να φτάσουν στην πολύτιμη επικράτηση.

Πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται στο -3 στον βαθμολογικό πίνακα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

"Χρυσoς" σκόρερ για τον Ιστορικό ο Μαξίμοβιτς με πολύ όμορφο γκολ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, πίεζε την ΑΕΛ και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Γρηγορίου, όμως, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 27' όταν ο Ουάρντα βρήκε χώρο από δεξιά, πέρασε τον αντίπαλο του, γύρισε την μπάλα στον Φατιόν στο ύψος του πέναλτι, με τον Κότνικ να διώχνει το σουτ του παίκτη της ΑΕΛ.

Οι κυανέρυθροι με τους Καμαρά και Τσιλούλη κυρίως είχαν καλές ενέργειες, όμως χωρίς ουσία, καθώς δεν ερχόταν η μεγάλη ευκαιρία.

Στο 37' ο κορυφαίος του Πανιωνίου, Άρσε, έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Καμαρά έξω και αριστερά από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Γάλλος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καμαρά ξανά έκανε το καλό σουτ, με τον Μπράλιτς να διώχνει με το κεφάλι και ενώ η μπάλα είχε πάρει τροχιά προς την εστία της ΑΕΛ.Ο Μαξίμοβιτς έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Καμαρά, ο μέσος του Ιστορικού πέρασε όποιον βρήκε μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0!

Στο 61' ο Κότνικ έκανε μεγάλη επέμβαση σε πολύ κοντινή κεφαλιά του Μιχάλη, κρατώντας το "μηδέν" για την εστία του Πανιωνίου.

Πέντα λεπτά μετά ο Τσιλούλης βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε και το δυνατό σουτ λίγω έξω από την περριοχή της ΑΕΛ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 72' χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Τσιλούλης άλλαξε παιχνίδι στον Καμαρά, αυτός έκανε ωραία ενέργεια, πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 78' έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά από φάουλ του Ζίβκοβιτς στον Τσιλούλη. Αυτή ήταν η δεύτερη κίτρινη για τον παίκτη της ΑΕΛ.

Στο 83' μετά από φάουλ του Φιλίποβιτς από τα αριστερά, ο Μπράλιτς πήρε μία δύσκολη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Εως το φινάλε υπήραν κάποιες φάσεις ακόμα και για τις δύο ομάδες, το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη τους προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ρέντζας, Τσιλούλης, Άρσε (82' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς (90' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι, Καμαρά (75' Παπανικολάου)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Ντάουντα, Μόρας (69' Νούνιτς), Καρανίκας, Κάτσε, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Φατιόν (69' Μιλοσάβλιεβιτς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια