Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ελλειπή Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος, χωρίς τους Μπέρι, Χάμιλτον και Χάρις και με τον Βασίλη Φραγκιά να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδ...

Ο Πανιώνιος, χωρίς τους Μπέρι, Χάμιλτον και Χάρις και με τον Βασίλη Φραγκιά να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδας, ηττήθηκε εκτός έδρας με 104-67 από τον Προμηθέα Πάτρας.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι με τις προηγούμενες μεγάλες τους νίκες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στην πολύ ποιοτική ομάδα της Πάτρας, με τις σημαντικές απουσίες -ειδικά του Μπέρι (τελικά το διαστρεμμα στο πόδι δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί)- να παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες του ρόστερ, όπως οι Χουγκάζ, Καμαριανος, Δημητρακόπουλος, Καραμαλεγκος, ενώ πολύ χρόνο έπαιξαν οι Καμπερίδης και Δίπλαρος.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Παπαντωνίου με 27 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 33-12, 47-34, 68-49, 104-67

Πανιώνιος(Φραγκιάς): Παπαντωνίου 27(4), Δίπλαρος 10(1), Dorsey 10, Καμπερίδης 2, Austin 3(1), Καμαριανός, Καραμαλέγκος 2, Δημητρακόπουλος, Ρουμελιώτης 2, Χουγκάζ 7(1), McKee 4

Διαιτητές: Μάνος, Ψαριανός, Μαγκλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια