Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός ομάδας ο Σπιριντόνοβιτς!

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς την φετινή σεζόν έχει δείξει αρκετές φορές σημάδια απειθαρχίας, κάτι που ξαναέγινε και αυτή τη φορά το... κακό το...

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς την φετινή σεζόν έχει δείξει αρκετές φορές σημάδια απειθαρχίας, κάτι που ξαναέγινε και αυτή τη φορά το... κακό του πρόσωπο είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας. Τα panionianea.gr έχουν το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος εξτρέμ μέσα σε λίγες ημέρες υπέπεσε σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα.

Αρχικά, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα με τον Ατρόμητο, έδειξε με άσχημο τρόπο την δυσαρέσκεια του όταν έγινε αλλαγή, αργώντας χαρακτηριστικά να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου (και ενώ ήταν πίσω στο σκορ ο Πανιώνιος), κλωτσώντας μάλιστα και μπουκάλια την στιγμή που έφτασε στον πάγκο.

Εν συνεχεία, στην Πέμπτη (7/3) έπεσε εκ νέου σε πειθαρχικό παράπτωμα, κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας και όπως είναι λογικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Άκη Μάντζιο και την διοίκηση.

Ο τεχνικός του Ιστορικού παρέπεμψε τον "Σπίρι" στους διοικούντες της ΠΑΕ, οι οποίοι και αποφάσισαν ο παίκτης να τεθεί εκτός ομάδας το επόμενο διάστημα και να προπονείται μόνος του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Αυστριακός θεωρείται ξένο σώμα αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο, καθώς άπαντες στον σύλλογο είναι απογοητευμένοι από το νέο κρούσμα απειθαρχίας του 25χρονου.

Φυσικά, είναι αυτονόητο πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό και μένει να φανεί τι θα γίνει στο σύντομο μέλλον με την περίπτωση του...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια