Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη με... εκατοστάρα ο Ιστορικός!

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός, όπου επικρατησε με 101-91 του Λαυρίου, σε ματς που διεξήχθη στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου...

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός, όπου επικρατησε με 101-91 του Λαυρίου, σε ματς που διεξήχθη στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου "Σοφία Μπεφόν", στο οποίο ο Πανιώνιος έκανε ποδαρικό με το δεξί.

Η ομάδα του Φραγκιά ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στο τέλος αν και αγχώθηκε, κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη νίκη, που ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα, κάνοντας μεγάλο βήμα για τον στόχο της παραμονής.

Το παιχνίδι

Στο πρωτο μισό του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, έχοντας το πάνω χέρι σε επίθεση και άμυνα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα τελευταία λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου το Λαύριο έκανε την αντεπίθεση του, το ματς έγινε… ροντέο, όμως ο Ιστορικός με καθαρό μυαλό στο φινάλε και με τον Μπέρι να αναλαμβάνει δράση και έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη.

 Εξαιρετικός ο Πανιωνιος στο πρώτο δεκάλεπτο, ο οποίος ενώ ξεκίνησε πίσω στο σκόρ στο πρώτο ενάμιση λεπτό., κάνοντας ένα σερί με καλάθια του Μπέρι και του Όστιν πέρασε μπροστά στο σκορ με 13-6 και στην συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο του. Ο Όστιν βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και με 15 πόντους οδήγησε τον Ιστορικό στο συν 16 στο τέλος του δεκαλέπτου, το οποίο ολοκληρώθηκε με 30-16.

 Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και εκτόξευσε την διαφορά μέχρι και στους 19 πόντους. Στα επόμενα λεπτά το Λαύριο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Πανιώνιος δεν του άφησε περιθώρια, συνέχισε να κρατάει το μεγάλο προβάδισμα και έκλεισε το δεύτερο μέρος με σκορ 56-40.

 Στην Τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη του Πανιωνίου, καθώς και κάποια φάουλ υπέρ τους μείωσαν την διαφορά στους 8 αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει ένα προβάδισμα κοντά στους δέκα πόντους μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο Ιστορικός πήγε στην τέταρτη περίοδο με ένα προβάδισμα +11 , σκορ 79-68.

 Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχτηκε σε θρίλερ για τον Ιστορικό, ο οποιός ενώ μπήκε δυνατά στην αρχή της περιόδου και διατηρούσε το προβαδισμα, έστω και αν η διαφορά έφτασε ακόμα και στο καλάθι. Τα τελευταία λεπτά παίχτηκε ντέρμπι στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, με τον κόσμο της ομάδας να βοηθαέι όσο μπορεί με την φωνή του. Ο Ιστορικός είχε καθαρό μυαλό στο φινάλε και έτσι έφτασε στην μεγάλη νίκη με το εντυπωσιακό 101-91.

Μία νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από ομάδα και κόσμο στο κλειστό του Φαλήρου.

Δεκάλεπτα: 30-16, 56-40, 79-68, 101-91

Πανιώνιος (Φραγκιάς): Δίπλαρος 8(2), Berry 20(1), Harris 11(1), Austin 25(2), Hamilton 10(2), Καμαριανός, Παπαντωνίου 4, McKee 2, Dorsey 13, Καμπερίδης 3(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια