Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ!

Στην Ελλάδα μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο δεν έχει κανενα δικαίωμα να πάρει μία μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο και να διεκδικήσει το τρόπαιο! Α...

Στην Ελλάδα μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο δεν έχει κανενα δικαίωμα να πάρει μία μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο και να διεκδικήσει το τρόπαιο! Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην Τούμπα την Τετάρτη (27/2). Ο Σκουλάς μετά από παράπονα των παικτών του ΠΑΟΚ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο 117', με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού!

Σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Ιστορικού έβγαλαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο για 20 λεπτά, ο ρέφερι του αγώνα, ο Σκουλάς, αποφάσισε να... κλέψει τον ιδρώτα τους και με το έτσι θέλω στο 117' (της παράτασης) να δώσει την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Στην επίμαχη φάση, λοιπόν και ενώ ο Πανιώνιος είχε σκορ πρόκρισης, ο Σκουλάς ανακάλυψε πέναλτι, σε σουτ των γηπεδούχων, το οποίο χτύπησε στα πλευρά του Μανθάτη, ο οποίος μάλιστα είχε γυρισμένο το πρόσωπο του στην μπάλα. Κάτι που σημαίνει πως δεν είχε εικόνα για το που κατευθύνεται η μπάλα. Ακόμα και αν η μπάλα βρήκε στη συνέχεια στο χέρι του Μανθάτη δεν έχει σημασία, καθώς πρώτα σταμάτησε στο σώμα του. Είναι ξεκάθαρη η φάση, κάτι που ξέρει σαφώς και ο Σκουλάς, αλλά δεν μπόρεσε φαίνεται να... αντισταθεί στα παράπονα του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και στο πρώτο ημίχρονο, σε τράβηγμα του Σταυρόπουλου στον Κρέσπο, σε μία φάση που ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει κάνει κοντρόλ με την μπάλα! Δείτε την φάση στην φωτογραφία από κάτω:
Για την ιστορία, μετά το 4-2, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έκαναν σέντρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και έτσι ο Σκουλάς (άλλο που δεν ήθελε) έληξε το ματς λίγα λεπτά νωρίτερα!

Δείτε την εξέλιξη παιχνιδιού

Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος στεκόταν πολύ καλά, χωρίς να έχει απειληθεί καθόλου από τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι στο 32' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Λημνιού, ο Κότνικ έδιωξε με τα δάχτυλα, η μπάλα έφτασε στον Μπίσεσβαρ ο οποίος από πολύ κοντά σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Ιστορικού ήταν άμεση. Στο επόμενο λεπτό (33') ο Κόρμπος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην άμυνα του ΠΑΟΚ, έφτασε στον Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή και ο φορ του Πανιωνίου με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, όμως ανασταλτικά ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχώς έπεφταν στην περιοχή του Ιστορικού, ζητώντας πέναλτι! Επίσης σε πολλές περιπτώσεις ο Σκουλάς έδινε ανάποδες υποδείξεις, σε κάποιες μάλιστα ξεκαθαρες φάσεις, βάζοντας τον ΠΑΟΚ συνεχώς στην περιοχή του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν και τελικά στο 82'. Μετά από κόρνερ του Γιαννούλη, ο Σταυρόπουλος διώχνει με δυσκολία, η μπάλα φτάνει στον Σφιντέρσκι, ο οποίος με πολύ κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

'Έξι λεπτά μετά ο Τσιλούλης βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Πασχαλάκης, όμως το κουρασμένο και αδύναμο πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Το 2-1 έστειλε το ματς στην παράταση, αφού αυτό ήταν το σκορ και του πρώτου αγώνα.

Στην παράταση ο Πανιώνιος αν και με τρομερή κούραση των παικτών του, έβγαλε ενέργεια και μάλιστα στο 94' ο Καμαρα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έκανε μία μεγάλη κούρασα και με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 2-2, μέσα σε έντονα κυανέρυθρα πανηγύρια.

Η ομάδα του Μάντζιου έβγαζε φοβερό πάθος και όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, μία πραγματικά υπερπροσπάθεια!

Στο 112' ο Μάτος είχε δοκάρι με κεφαλιά για τον ΠΑΟΚ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (114') οι γηπεδούχοι σκόραραν με τύχη, αφού μετά από κόντρες ο Άκπομ από κοντά σπρώχνει την μπάλα στην εστία.

Στο 117' ο διαιτητής Σκουλάς. ενώ στην αρχή δεν υποδεικνύει τίποτα, μετά από παράπονα των παικτών του ΠΑΟΚ δίνει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.Μετά από σουτ που έγινε η μπάλα σταμάτησε στα πλευρά του Μανθάτη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να έχει γυρίσει μάλιστα πλάτη στην μπάλα, μη έχοντας οπτική στην μπάλα.. Τρομακτικά λανθασμένη υπόδειξη του ρέφερι, με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει από τα έντεκα βήματα.

Οι παίκτες του Πανιωνίου έχοντας δίκαια παράπονα δεν έκαναν σέντρα και το ματς τελείωσε!

ΝΤΡΟΠΗ κύριοι της ΕΠΟ. ΝΤΡΟΠΗ. Δώστε από τώρα το Κύπελλο στην (νέα) ομάδα του Κράτους!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Λημνιός (56' 'Ακπομ), Πέλκας (14' λ.τρ. Μπίσεσβαρ), Ενρίκε, Σφιντέρσκι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (78' Άρτσε), Κόρμπος, Μανιάτης, Μπουμάλ (60' Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (90' Καμαρά), Ντουρμισάι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια