Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ για τους μάγκες του Μάντζιου!

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, με την οποία έκανε βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδο...

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, με την οποία έκανε βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, τα έδωσαν όλα έως το φινάλε και με γκολ των Ντουρμισάι, Σταυρόπουλου έκαναν την ανατροπή και πήραν μία νίκη όχι απλά σημαντική, αλλά και ψυχολογική εν όψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην του επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι του.

Σε γενικές γραμμές το θέαμα δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την έντονη βροχόπτωση να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι κλασικές ευκαιρίες ουσιαστικά έλειψαν μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην "επανάληψη" ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να σκοράρει σχετικά νωρίς, όταν στο 57', μετά από σέντρα και λάθος εκτίμηση του Κότνικ, ο Σφιντέρσκι σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από αυτό το τέρμα ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους για την ισοφάριση.

Κάτι που κατάφερε τελικά στο 74'. Ο Τσιλούλης έκανε φοβερή ατομική ενεργεία από τα δεξιά, πέρασε τους αντιπάλους του, έκανε όμορφη παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή, και ο Ντουρμισάι σκόραρε από το ύψος του δεύτερου δοκαριού για το 1-1.

Στη συνέχεια το ματς έγινε... ροντέο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, ενώ δεν έλειπαν και οι δυνατές μονομαχίες, σε ένανπολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Μάντζιου πάλεψε έως το φινάλε και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά το σουτ του Σπιριντίνοβιτς, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πασχαλάκης και εν συνεχεία ελάχιστα έλειψε να βάλει αυτογκολ ο Άκπομ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα κόρνερ.

Τελικά ήρθε η... δικαίωση για τους μάγκες του Μάντζιου. Στο 91' με τον Σπιριντόνοβιτς να εκτελεί το φάουλ, τον Πασχαλάκη να κάνει λάθος έξοδο και ο Σταυρόπουλος να στέλνει ανενόχλητος τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1!

Σημαντική νίκη, νίκη-βήμα πρόκρισης και φυσικά νίκη ψυχολογίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κόντικ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνκγες, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Κόρμπος, Μακρύλλος (67' Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Ντουρμισάι, Παπαγεωργίου (67' Μαξίμοβιτς)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάκχοφ (63' Μίσιτς), Ολιβέιρα, Πέλκας, Λημνιός, Ενρίκε, Σφιντέρσκι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια