Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Γιάννη Μασούρα ο Πανιώνιος!

Έστω και την ύστατη στιγμή ο Πανιώνιος κατάφερε να... τρέξει το θέμα με την φορολογική ενημερότητα. Πλέον πρέπει να... τρέξει και για τ...

Έστω και την ύστατη στιγμή ο Πανιώνιος κατάφερε να... τρέξει το θέμα με την φορολογική ενημερότητα.

Πλέον πρέπει να... τρέξει και για τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (30/1) ολοκληρώνονται οι μεταγραφές με παίκτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες, ενώ η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες θα παραταθεί μέχρι τις 14/2.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ και μάλιστα είχε και μία ασιστ, αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του Ιστορικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr το δρομολόγιο Πειραιάς - Νέα Σμύρνη αναμένεται να ακολουθήσει και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μασούρα, που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι που μας πέρασε από τον Ολυμπιακό, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο 22χρονος αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να παίξει με άνεση γενικά όλη την δεξιά πλευρά.

Από το 2005 έως το 2008 αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΛ, όπου ειδικά την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας στην Σούπερ Λιγκ.

Η (διαφαινόμενη) απόκτηση του από τον Πανιώνιο είναι στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Μασούρα στον Ολυμπιακό, με τους Ανδρούτσο και Γιάννη Μασούρα να αποτελούν έτσι τα έμψυχα ανταλλάγματα από πλευράς "ερυθρολεύκων" (εκτός φυσικά από τα χρήματα).

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι κινούνται και για ακόμη 2-3 μεταγραφές και το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε σχετικές εξελίξεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια