Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Ευχαριστήρια δήλωση προς τους Πάνθηρες

Οι Πάνθηρες συγκινούν για ακόμα μια φορά μέσα απ΄τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι ποικιλότροπα είναι πάντα δίπλα στον Ιστορικό. Πι...

Οι Πάνθηρες συγκινούν για ακόμα μια φορά μέσα απ΄τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι ποικιλότροπα είναι πάντα δίπλα στον Ιστορικό.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησαν σε μια πάρα πολύ ωραία κίνηση, εν όψει του ταξιδιού που έχει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού στο νησί των Ιπποτών για τον αγώνα με το Ροδίων Άθλησις, όπου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (19/1), αποφάσισαν να βοηθήσουν οικονομικά την αποστολή.

Το τμήμα με την σειρά του, ευχαρίστησε τους Πάνθηρες για την πολύ σημαντική οικονομική υποστήριξη, μέσω του team manager της ομάδας, Νικήτα Χιωτίνη, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Πάνθηρες για την οικονομική βοήθεια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για το ταξίδι του Σαββάτου στη Ρόδο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποσο αγαπούν την ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα δίπλα μας στην προσπάθεια του τμήματος στο πρωτάθλημα της Α2".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Πάνθηρες είχαν προχωρήσει σε μια αντίστοιχη πράξη, πριν λίγες εβδομάδες, όταν είχαν καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ιστορικού στον Βόλο.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια