Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια παραίτησης Ζαμάνη

Σενάρια που θέλουν τον Νίκο Ζαμάνη να σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη ...

Σενάρια που θέλουν τον Νίκο Ζαμάνη να σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (16/1).

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της κυανέρυθρης ΠΑΕ φέρεται για πρώτη φορά να εξετάζει τόσο σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και παράλληλα και γενικότερα από τον Ιστορικό.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα και μένει να φανεί αν αυτά τα σενάρια πάρουν... σάρκα και οστά!

Φυσικά, αν ο Ζαμάνης προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση τα πράγματα θα δυσκολέψουν επικίνδυνα για τον Πανιώνιο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.

Ζαμάνης και Δάρας είχαν το καλοκαίρι του 2015 απέκτησαν το 67% των μετοχών της ΠΑΕ και έκτοτε δίνουν μεγάλη μάχη τόσο για να καταφέρει η ομάδα να ξεχρεώσει όσο και για να τα πηγαίνει καλά στον αγωνιστικό τομέα.

Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ βρίσκεται σε καλό δρόμο, μέσα από τις ενέργειες που έχουν αυτά τα 5 χρόνια, όμως ακόμα το ποσό που που υπάρχει είναι ιδιαίτερα σεβαστό...

Δεν υπάρχουν σχόλια