Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας πρόκρισης, στους «8» του Κυπέλλου ο Ιστορικός!

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας δικαιότητα την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλά...

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας δικαιότητα την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, στον επαναληπτικό αγώνα του 1-1 από τα Γιάννινα, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, σημείωσε δύο τέρματα, του ακυρώθηκε αυστηρότατα ένα, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Δίκαια οι κυανέρυθροι προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του θεσμού και πλέον περιμένει την μία καλή... κλήρωση.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο Πανιώνιος έσπασε και την "κατάρα" κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς είχε να τον κερδίσει οκτώ ολόκληρα παιχνίδια (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Το παιχνίδι

Ανοιχτό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπου και οι δύο ομάδες θέλησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Μάνο, ο οποίος στο πρώτο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον Μανοϊλοβιτς, ενώ την δεύτερη φορά του σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο 16' ο Ντουρμισάι με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Βρέσκας... είδε φάουλ του νεαρού επιθετικού στον Ευαγγέλου. Μία πάρα πολύ αυστηρή απόφαση, έως και πολύ αμφισβητούμενη.

Στο 23' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Ντουρμισάι έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μιχαήλ να διώχνει με δυσκολία και εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του ΠΑΣ.

Οι κυανέρυθροι στο 34' είχαν την πιο εντυπωσιακή τους φάση. Ο Μανθάτης με μία γλυκιά σέντρα βρήκε τον Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή, ο οποίος έπιασε το εντυπωσιακό γυριστό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.


Στην "επανάληψη" ο Πανιώνιος μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 51' κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ντομίνγκες έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει σε χέρι παίκτη του ΠΑΣ. Ο Βρέσκας έδωσε το πέναλτι και ο Ντουρμισάι στο 53' το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Να σημειωθεί πως πριν το χέρι, έχει γίνει παράβαση από τον Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, που ανέτρεψε τον Τσιλούλη.

Ο Ιστορικός στο 75' σημείωσε και δεύτερο τέρμα, με τον Σαραμαντά να κάνει φοβερή ενέργεια μέσα και αριστερά στην περιοχή και με το δεξί έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μιχαήλ!

Τελικό σκορ το 2-0 για τον Ιστορικό και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος (86' Μπανανά), Τσιλούλης (69' Καμαρά), Μανθάτης, Ντουρμισάι, Σαραμαντάς

ΠΑΣ: Μιχαήλ, Ξυδάς, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Τσικάρσκι (68' Σεργκελασβίλι), Κάστρο, Βιδάλ, Ευαγγέλου, Μάνος (65' Κρίζμαν), Αποστολόπουλος, Μιχαήλ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια