Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κοιμήθηκε» και το... πλήρωσε!

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 81', όμως δύο λεπτά αργότερα άφησε μόνο του τον Γιάκο ο οποίος σκόραρε και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη. Το ...

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 81', όμως δύο λεπτά αργότερα άφησε μόνο του τον Γιάκο ο οποίος σκόραρε και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη. Το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 89' μετά από ανύπαρκτο πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, είχε καλές στιγμές, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στην "επανάληψη" ο ΠΑΣ προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με τους παίκτες του Μάντζιου να ισοφαρίζουν στο 81' με τον Ντουρμισάι.

Δύο λεπτά μετά όμως κοιμήθηκε η άμυνα, σκόραραν οι γηπεδούχοι και εκεί ουσιαστικά τελειώσε το ματς.

Στο 89' το κερασάκι στην... τούρτα έβαλε ο διαιτητής Παπαπέτρου που αποκάλυψε πέναλτι στην άμυνα του Πανιωνίου για χέρι του Σταυρόπουλου.

Το παιχνίδιΗ ομάδα του Μάντζιου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 8ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα αριστερά, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ πιο επιθετικοί στο παιχνίδι και σε κάθε τους επίθεση ήταν επικίνδυνοι για την εστία του Μιχαήλ.

Στο 29' έγινε μία φάση που έφερε έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Ιστορικού. Η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ στον Σπιριντόνοβιτς, αυτός ήταν ένας με έναν με αντίπαλο του και ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω για φάουλ που έγινε στον Μασούρα. Πραγματική απίστευτη απόφαση του ρέφερι.

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μασπούρας, με το σουτ που έκανε να διώχνει ασταθώς ο Μιχαήλ.

Με το 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς στην "επανάληψη" ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο, καθώς στο 51' οι γηπεδούχοι - σε μία από τις ελάχιστες φορές που πάτησαν περιοχή- κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Νικολιάς έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιστορικός προσπάθησε να αντιδράσει, όμως του σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Μιχαήλ.

Οι κυανέρυθροι είχαν μία ακόμα καλή φάση στο 61'. Ο "Σπίρι" με ωραία κίνηση, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Ντομίνγκες έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στη συνέχεια ναι μεν ο Πανιώνιος προσπαθούσε να βρει χώρους, όμως η μαζική άμυνα των γηπεδούχων δεν του έδινε διαδρόμους.

Στο 81' ο Ιστορικός βγήκε ωραία στην επίθεση, ο Αλίγ γύρισε πολύ ωραία την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μασούρας με την μία έδωσε στον Ντουρμισάι, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, η άμυνα του Πανιωνίου πιάστηκε στον... ύπνο, ο Γιάκος εντελώς μόνος του από την γραμμή της περιοχής έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο "γάμα" του Κότνικ.

Στο 88' ο Παπαπέτρου έδωσε ένα πέναλτι κατά του Πανιωνίου που δεν πίστευαν ούτε οι γηπεδούχοι. Μετά από γύρισμα του Αθανασιάδη η μπάλα χτυπάει πρώτα στο πρόσωπο του Σταυρόπουλου και εν συνεχεία κατεβαίνει στο σώμα του, με τον διαιτητή να υποδεικνύει αυτό το απίστευτο πέναλτι!

Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάκος και έκανε το 3-1 για τον ΠΑΣ, τελειώνοντας και το ματς.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Πανιωνίου κατευθύνθηκαν στο μέρος που βρίσκονταν οι φίλοι του Ιστορικού και για λίγα λεπτά οι δύο πλευρές συζήτησαν, προφανώς για την ήττα της ομάδας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ν. Μιχαήλ, Λίλα (67' Σιόντης), Νικολιάς, Α. Μιχαήλ, Τζομόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Αθανασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου (80' Άλμπεργκ), Κόρμπος, Τσιλούλης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς (76' Σιντί ΑΛί)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια