Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Σιδηρόπουλος, ο Κουλούρης και στη μέση ο Πανιώνιος!

Όμορφα ξεκίνησε το pre game του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Ατρόμητο. Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει τον γνωστό και μη ...

Όμορφα ξεκίνησε το pre game του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Ατρόμητο.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τάσο Σιδηρόπουλο στο ματς της Νέας Σμύρνης. Ένας διαιτητής που αν μη τι άλλο είναι γνωστός για τα... σφυρίγματα του υπέρ του ΠΑΟΚ και φυσικά έπεσε ο... κλήρος σε εκείνον να παίξει τον αγώνα του Πανιωνίου με την αγαπημένη ομάδα του Σαββίδη (...τον Ατρόμητο δηλαδή).

Από εκεί και πέρα, είχαμε μία ακόμα ωραία εξέλιξη, αναφορά με τον αντίπαλο του Ιστορικού την Κυριακή.

Ο λόγος για τον επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος κατά τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αστέρα Τρίπολης είπε και κάποια... γαλλικά. Σαν αυτά που είχε πει και ο Φορτούνης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Η υπόθεση του Κουλούρη θα αργήσει όμως να εξεταστεί από τον αθλητικό εισαγγελέα. Τυχαίο; δεν νομίζω!

Όπως φαίνεται την επόμενη εβδομάδα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα ο παίκτης του Ατρομήτου για όσα είπε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Πανιώνιο και αν τιμωρηθεί -όπως αναμένεται- θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι δηλαδή που έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να μην παίζουν οι δανεικοί παίκτες του "δικέφαλου" στους μεταξύ τους αγώνες!

Αυτά τα ωραία, λοιπόν, και πλέον αναμένουμε τα ακόμα πιο ωραία να τα παρακολουθήσουμε στον αγώνα της Κυριακής...

Γεια σου Σούπερ Λίγκα με τα ωραία σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια