Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε Πανιωνάρα!

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός, που το Σάββατο (6/10) επικράτησε με 1-0 του Άρη στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους επτά βαθμούς...

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ιστορικός, που το Σάββατο (6/10) επικράτησε με 1-0 του Άρη στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι κατέθεσαν και την... ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλαν πάθος και ψυχή και κατάφεραν να φτάσουν στην σημαντική επικράτηση.

Σκόρερ του νικητήριου γκολ για τον Πανιώνιο ήταν ο Ντομίνγκες στο 41' με ωραία κεφαλιά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν πολύ καλή εικόνα, κατάφεραν να σκοράρουν και είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να πετύχουν παραπάνω τέρματα.

Στην “επανάληψη”, μετά το 65', ο Πανιώνιος έβγαλε κούραση στον αγωνιστικό χώρο, οι περισσότερο εκ των παικτών έπαιξαν πριν λίγες μέρες κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο και δεν υπήρχαν οι απαραίτητες ανάσες.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σπιριντόνοβιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, χωρίς αντίπαλο επάνω του, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Ο Άρης προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του στη συνέχεια, όμως και η επόμενη μεγάλη στιγμή του αγώνα άνηκε στον Ιστορικό στο 14'. Ο Μασούρας έδωσε την μπάλα στον "Σπίρι" μέσα στην περιοχή και αριστερά, αυτός έκανε το πολύ δυνατό σουτ, με τον Κουέστα να διώχνει με δυσκολία την μπάλα.

Στο 22' ο Ντουρμισάι, μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, έπιασε την κεφαλιά, όμως ξανά ο Κουέστα έσωσε την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι με τους Γκάμα και Γκαρσία είχαν κάποιες καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των κυανέρυθρων δεν τους επέτρεψαν να βρουν διάδρομο προς την εστία του Κότνικ.

Στο 37' ο Κόρμπος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μασούρα, αυτός πέρασε τον Κουέστα και σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν και στο 41' κατάφεραν να σκοράρουν. Μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Άρη.

Στο 44' ο Μασούρας λίγο έλειψε να κάνει δύο τα γκολ του Ιστορικού, με τον Κουέστα όμως να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια το δυνατό σουτ.

Στο ξεκίνημα της “επανάληψης” ο Άρης έδειξε ότι θέλει να πιέσει, όμως ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή στιγμή στο 58'. Οι κυανέρυθροι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Ντουρμισάι μπήκε στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (60') ο Γιουνές έκανε ωραίο ψαλιδάκι, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Ντουρμισάι πάτησε ξανά περιοχή, έκανε το κοντρόλ, σούταρε με τη μία, όμως το σουτ δεν βρήκσε στόχο και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα.

Στο 68' μετά από κόρνερ, ο Γιουνές έπιασε τημ κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει στην πάνω μεριά του οριζοντίου δοκαριού.

Η συνέχεια βρήκε τον Άρη να πιέζει όλο και περισσότερο, με τους παίκτες του Πανιωνίου να έχουν εμφανώς κουραστεί.

Οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να παγώσουν το ματς, ώστε να πάρουν και τις απαραίτητες ανάσες.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο ψυχωμένος Πανιώνιος πανηγύρισε την πολύτιμη νίκη μαζί ενωμένος, παίκτες και κόσμος!

*Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόρμπος (86' Οικομομίδης), Κεϊτά, Τσιλούλης (84' Σταυρόπουλος), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (75' Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα (46' Σόουζα), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνέ, Ματίγια (78' Μαρτίνες), Τζανακάκης (56' Κωνσταντινίδης) Μενέντες, Σιώπης, Μαβράι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια