Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιδανικός αυτόχειρας...

Μετά από ένα πολύ σπουδαίο ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον Ατρόμητο με την εξέλιξη του παιχνιδιού να...

Μετά από ένα πολύ σπουδαίο ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον Ατρόμητο με την εξέλιξη του παιχνιδιού να θυμίζει εν πολλοίς το αντίστοιχο περσινό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο.

Ο... εφιάλτης των τελευταίων λεπτών επέστρεψε στους Νεοσμυρνιώτες οι οποίοι αν και προηγήθηκαν δύο φορές δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν μία σημαντική νίκη μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Το παιχνίδι
Ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο από τα πρώτα λεπτά αναγκάζοντας σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους και μετά τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν ο Σπιριντόνοβιτς έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου με τον Μασούρα να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Μέγιερι στο τετ α τετ που βρέθηκε.

Στο 21ο λεπτό οι κυανόλευκοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς έπειτα από επικίνδυνη σέντρα του Μπρούνο, με τον Κουλούρη να αστοχεί σε κεφαλιά που έπιασε.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό ανέβασαν ρυθμούς αυξάνοντας την πίεση τους και φτάνοντας σε ακόμα μία ευκαιρία στο 25ο λεπτό όταν ο Μέγιερι είπε ‘’όχι’’ σε κεφαλιά του Ντουρμισάι έπειτα από σέντρα του Κούρντι.

Η απόλυτη κυριαρχία του γηπεδούχων στον αγώνα καρποφόρησε στο 30’ όταν ο Ντουρμισάι βρήκε έξυπνα τον Κόρμπο στην πλάτη της άμυνας των Περιστεριωτών και ο αρχηγός του Ιστορικού με έξυπνη λόμπα ‘’τσίμπησε’’ τη μπάλα πάνω από τον Μέγιερι και έγραψε το 1-0.

Από το πουθενά ο Ατρόμητος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 35ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όπου μετά από κεφαλιά του Ρισβάνη, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε έγκαιρα από την εστία του Κότνικ και ο Κουλούρης που βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι πλέον απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από σέντρα του Μπρούνο το σουτ του Κουλούρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της ''επανάληψης'' συνεχίστηκε ο ''τρελός'' ρυθμός που υπήρχε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με την μπάλα να πηγαίνει ''πάνω-κάτω'' και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 55ο λεπτό μετά από συνδυασμό των Κόρμπου & Σπιριντόνοβιτς οι κυανέρυθροι απείλησαν την εστία του Μέγιερι ο οποίος είπε ''όχι'' στην επιθετική προσπάθεια του ''Σπίρι''.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι έχασαν σημαντική ευκαιρία 4 λεπτά αργότερα όταν ο Μούγιακιτς με κεφαλιά-πάσα βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Κουλούρη το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος είχε μία αξιόλογη προσπάθεια στο 82' όταν ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του Μασούρα και ενώ έδειχνε κάτα κάποιο τρόπο να ''σβήνει'' η αναμέτρηση, τα τελευταία λεπτά επιφύλασαν δυνατές συγκινήσεις!

Οι κυανόλευκοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή στο 87' με σουτ του Κουλούρη από πλεονεκτική θέση να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα (88') κυανέρυθροι προηγήθηκαν εκ νέου στο σκορ (2-1) με γκολ του Μασούρα  έπειτα από ωραίο πλασέ απέναντι στον Μέγιερι.

Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ρισβάνης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κότνικ.

Τελικά το ''deja-vu'' με το αντίστοιχο περσινό ματς δεν απεφεύχθη για τον Ιστορικό με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει εν τέλει στην εκπονή της αναμέτρησης (94') όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, ο Μπανανά άθελά του με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-2).


-Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Κότνικ, Κότσιτς, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος (72' Πιρίς), Οικονομίδης (63' Μανθάτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκεζ, Ντουρμισάι (77' Τσιλούλης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Μέγιερι, Σάκιτς (87' Ούμπιδες), Χατζηισαϊας, Μπουσουλάζιτς, Κιβρακίδης, Ουγκράι (78' Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69' Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Γιαννούλης

Επιμέλεια : Γιώργος Καρμίρης, Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια