Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνημα με ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι με δαιμονιώδη ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, για την πρώτη αγω...

Σε ένα παιχνίδι με δαιμονιώδη ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Μασούρα, όμως ο ΟΦΗ μέσα σε τρία λεπτά (23', 26') κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Ο Σταυρόπουλος στο τέλος του 45λεπτου έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, έψαξε το τέρμα της νίκης, είχε φάσεις για το τρίτο γκολ, όμως δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε.

Το παιχνίδι

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, όμως όσο περνούσε ο χρόνος οι κυανέρυθροι ανέβαζαν ρυθμούς.

Στο 9ο λεπτό ο Ιστορικός κατάφερε να σκοράρει. Ο Κόρμπος έκλεψε την μπάλα από τους παίκτες του ΟΦΗ, πήρε μέτρα με την μπάλα, στον σωστό χρόνο την έσπασε στον Μασούρα μέσα και δεξιά στην περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει εξαιρετικό πλασέ για το 1-0 του Πανιωνίου.

Στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε ο Ιστορικός να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Κεϊτά έκανε το πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 13' ο Στρέζος είπε “όχι” στο εξαιρετικό σουτ του Σπιριντόνοβιτς, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 23' ο ΟΦΗ μπόρεσε να φέρειτο ματς στα ίσια, με ένα πολύ τυχερό γκολ. Ο Νέιρα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κούρντι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μανοϊλοβιτς.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι σόκαραν ακόμα περισσότερο τη Νέα Σμύρνη. Ο Νέιρα με ένα φοβερό πλασαριστό σουτ από τα αριστερά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στ ο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι μετά την “παγωμάρα” προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, με σκοπό να φέρουν το ματς στα ίσια.

Στο 32' ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε όμορφα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά ο Μασούρας προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως το καλό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή με το αριστερό πόδι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 36' ο Μανοϊλοβιτς αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Κουτσιανικούλη, έπεσε στην γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

Οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και ανέβαιναν και στο 44' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Μετά από πολύ δυνατή εκτέλεση φάουλ του Σπιριντόνοβιτς, ο Στρέζος έδιωξε με τις γροθιές, ο Σταυρόπουλος πήρε το "ριμπάουντ" και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στα πρώτα λεπτά της “επανάληψης” δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις στο ματς, με τον ρυθμό να είναι σαφώς πεσμένος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 64' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Στρέζος έδιωξε δύσκολα στην γωνία του το πλασέ του Μασούρα και εν συνεχεία ξανά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Σπιριντόνοβιτς

Δέκα λεπτά μετά ο Ανιγκό έκανε διπλή αλλαγή. Καμαρά και Μανθάτης πήραν τις θέσεις των Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς.

Στο 79' ο ορεξάτος Καμαρά πέρασε με φοβερό τρόπο δύο αντιπάλος του, έσπασε την μπάλα στον Ντουρμισάι, το σουτ του οποίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.!

Ένα λεπτό αργότερα χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Μετά από κόρνερ του Μανθάτη, ο Κεϊτά έκανε το παράλληλο σουτ, ο Μπανανά μπήκε στην πορεία της μπάλας ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ! Φοβερή χαμένη ευκαιρία για το 3-2!

Στο 85' ο ΟΦΗ σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές του ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετ, μετά από αντεπίθεση, ο Μανοϊλοβιτς έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Ντίνα.

Στο 91' το πολύ δυνατό σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή έδιωξε με τις γροθιές ο Στρέζος και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.

Γκολ: 9' Μασούρας, 44' Σταυρόπουλος / 23' - 26' Νέιρα,

Διαιτητές: Γεώργιος Βρέσκας, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Δημήτριος Γκάγκας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (74' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς (74' Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83' Ντίνας), Βουό, Πλατέλας (83' Σάσι), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (62' Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης

ΕΔΩ η εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια