Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία χωρίς τέρματα στη Λαμία

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Λαμία. "Λευκή" ισοπαλία για τον Ιστορικό στο π...

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Λαμία.

"Λευκή" ισοπαλία για τον Ιστορικό στο πρώτο του εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ανιγκό έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες στο παιχνίδι της και σίγουρα χρειάζεται ακόμη χρόνος για να δέσει το "νέο" ρόστερ και να παρουσιαστεί έτοιμος ο Ιστορικός στη νέα σεζόν.

Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή, τόσο από τους παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο όσο και από εκείνους του δεύτερου μέρος.

Δημιουργικά και επιθετικά η ομάδα έδειξε αδυναμία στο να δημιουργήσει αυτό που λέμε την "κλασική ευκαιρία", όμως γι΄αυτό το λόγο είναι τα φιλικά, για να δουλεύει και να βελτιώνει η κάθε ομάδα τις αδυναμίες της.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στα φιλικά του παιχνίδια, καθώς μετράει δύο ισοπαλίες κόντρα σε Χάποελ Τελ Αβίκ, Λαμία και μία νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Ο τεχνικός του Ιστορικού χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Μάλιστα άλλαξε τους 10 παίκτες από την αρχική ενδεκάδα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν "ανοιχτό", με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω.

Η ομάδα της Λαμίας αρχικά είχε την κατοχή της μπάλας, όμως από ένα σημείο και μετά οι κυανέρυθροι ανέβασαν τις γραμμές του περισσότερο και ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά ουσιαστικά σε μία χρειάστηκε να επέμβει ο Μαλέρμπ. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, που γενικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία ξανά, αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 22' και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η ομάδα του Ανιγκό στα πρώτα 45 λεπτά απείλησε δύο φορές με τον Μασούρα, όπου τα σουτ που επιχείρησε (στο 13' και στο 16') πέρασαν άουτ. Ενώ το μακρινό σουτ του Ντουρμισάι κατάφερε να το μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Από το 30 λεπτό έως και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, κάτι φυσιολογικό βέβαια, αφού τέτοια εποχή δεν μπορούν οι ομάδες να είναι στο 100% και να έχουν υψηλή απόδοση σε όλη την διάρκεια ενός αγώνα.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Ζοσέ Ανιγκό άλλαξε τους 10 παίκτες από την αρχική ενδεκάδα. Μόνο ο Ντομίνγκες μόνο παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι το 65', όταν και πέρασε στην θέση του ο Μίκο. Μανοϊλοβιτς και Κότσιτς έκανε το πρώτο τους ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κυανέρυθρα.

Στα πρώτα 10 λεπτά του δεύτερο μέρους ο Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος στο ματς, πίεζε τον αντίπαλο του και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Από την άλλη, η Λαμία ήταν η ομάδα που είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 57'. Ο Τσούκαλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο, χωρίς να υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η επόμενη υποψία φάσης ήρθε στο 74', όταν ο Ντε Ταντέο "σωτήρια" έδιωξε το κοντινό πλασέ του Μπούτνικ, πριν πάρει η μπάλα τροχιά προς την εστία.

Στο 85' ο Σεράφ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην "επανάληψη", εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, με τον Μελλίσα όμως να βρίσκεται στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Έως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Επστάιν, Μπαράλες
Αγωνίστηκαν και οι: Τσουκαλος, Παπαργυρίου, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Μελίσσας, Άντρονικ, Μπούτνικ, Λαμπρόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ (46' Μανοϊλοβιτς), Ντομίνγκες (65' Μίκο), Κούρντι (46' Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος (Ντε Ταντέο), Άλμπεργκ (46' Σεράφ), Μασούρας (46' Αλί), Ντουρμισάϊ (Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς (46' Καμαρά), Κεϊτά (46' Κόρμπος), Μακρύλλος (46' Οικονομίδης), Σαραμαντάς (46' Κότσιτς)

-Θυμηθείτε ΕΔΩ την περιγραφή του αγώνα, όπως σας την μετέφεραν live τα panionianea.gr

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια