Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη στη Ριζούπολη με καλή εμφάνιση

Την εκτός έδρας φιλική νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Ιστορικός, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η ο...

Την εκτός έδρας φιλική νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Ιστορικός, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκο έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο ματς της Λαμίας και μάλιστα κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων της.

Σκόρερ του τέρματος της νίκης ήταν ο Ντουρμισάι με "κεραυνό" μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για πρώτη φορά είδαμε να παίζει με τρία στόπερ, σε ένα σύστημα ουσιαστικά 3-5-2.

Να σημειωθεί πως ο Ιστορικός σε τέσσερα φιλικά ματς μετράει δύο νίκες ισοπαλίες.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα πολύ μεγάλο όμορφο παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτούμε την πολύ ζέστη που υπήρχε στο γήπεδο αρχές Αυγούστου.

Στα πρώτα 15 - 20 λεπτά ο Απόλλων είχε την κατοχή της μπάλας και στο 17ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ με τον Ελ Χέλβε και τον Μανοΐλοβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και ανέβαινε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές.

Η μεγαλύτερη ήταν αυτή του 33' όταν ο Ντουρμισάι εκτέλεσε εξαιρετικά απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 38' ο Μανοΐλοβιτς χρειάστηκε να επέμβει στην κεφαλια του Ελ Χέλβε και το έκανε εξαιρετικά, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 42' οι κυανέρυθροι αναπτύχθηκαν φοβερα στην επίθεση, ο Κέιτα έδωσε στο Κουρντι που ανέβηκε δεξιά, αυτός πέρασε τον αντίπαλο του, γύρισε την μπάλα στην περιοχή , όμως το όμορφο πλασέ του Μασούρα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χουαντερσον.

Από αυτό το κόρνερ ήρθε και το γκολ του Πανιωνίου. Ο Σπιριντόνοβιτς το εκτελεσε, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έχασε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ντουρμισάι και αυτός με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά σε ένα ακόμα γκολ. Στο 47' το σουτ του Κουρντι λίγο έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Χουαντερσον και στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Μασούρα πέρασε άουτ.

Στο 61' μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου ο Απολλων λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, με την τελική κόντρα του Πατσόνι να περνάει άουτ.

Στη συνέχεια και με τις πολλές αλλαγές ο Ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και έτσι το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Πετσόνι (77’ Βαφέας), Κοντοές (66’ Γκίνο), Κύργιας, Τζανετόπουλος (77’ Βλάχος), Στάθης, Σούλτς, Γκονζάλες, Μπετινέλι (86’ Μπετινέλι), Χέλβε, Μάντζιος (79’ Καλλέργης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι (68' Παπαγεωργίου), Κότσιτς (47' Σαραμαντάς), Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος (75' Μίκο), Κεϊτά (59' Αλμπεργκ), Οικονομίδης (46' Κόρμπος), Μασούρας (59' Καμαρά) Σπιριντόνοβιτς (59' Σεράφ), Ντουρμισαι (59' Σίντι Αλί)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια