Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Πανιώνιος!

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε περάσει στην αβεβαιότητα, όσον αφορά τον βασικό χρηματοδότη της ομάδα...

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε περάσει στην αβεβαιότητα, όσον αφορά τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας.

Όπως φαίνεται, όμως, στο προσκήνιο ήρθε ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα και ο οποίος μέσω επιστολής του, αναφέρεται στο όραμα και το πλάνο που έχει για το σύλλογο.

Ο Κωνσταντίνος Ράικος, φοροτεχνικός και ιδρυτής της εταιρείας KRS Financial Control (παροχή φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών), μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κραββαρίτη, προχωρούν σε έλεγχο της ΚΑΕ και εφόσον τα στοιχεία που θα βρουν δεν είναι... απαγορευτικά, θα κινηθούν για την απόκτηση των μετοχών. Ο κ. Ράικος με επιστολή του καθιστά σαφές πως δεν βρίσκεται από πίσω του κάποιος εφοπλιστής.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Επειδή με κάποια δημοσιεύματα διαστρεβλώνεται η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής.

H εταιρεία μου ( KRS ) έχει ξεκινήσει τον έλεγχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, για την ακρίβεια, περιμένουμε τα έγγραφα για να ξεκινήσει. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ενημερωθήκαμε πριν μια εβδομάδα για την πώληση της ομάδας.

Έχω δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αγορά και διαχείριση της ομάδας, συμπαίκτης θα είναι στενός συνεργάτης μου, Γεώργιος Κραββαρίτης. Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ αλλά ούτε ο συνεργάτης μου είμαστε εφοπλιστές. Ότι η εταιρεία μας έχει πελάτες εφοπλιστές δεν σημαίνει πως θα συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Είμαι ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα που μόλις πέρασα από μια δύσκολη κατάσταση προσωπική υγείας και οι δύσκολες καταστάσεις με εξιτάρουν.

Έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο επιβίωσής και σταθερότητας για τον Πανιώνιο, αρκεί το budget να μπορούμε να το διαχειριστούμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε ομάδα όπου μπορεί να διαχειριστεί όλο το project.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος».

Δεν υπάρχουν σχόλια