Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την υπόθεση Κότνικ: «Είναι πλήρως και ολοσχερώς εξοφλημένος!»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τοποθετείτε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάτιτς Κότνικ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Σλοβένο...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τοποθετείτε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάτιτς Κότνικ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει εξοφληθεί πλήρως!

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι εκφράζουν τα εξής ερωτήματα: "Ποιος εν τέλει είναι ο θεσμικός ρόλος του ΠΣΑΠ;" και "Ποιοι άραγε καιροφυλακτούν για την απόκτηση του παίκτη;".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο MATITΣ ΚΟΤΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΣΑΠ;

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον ποδοσφαιριστή Μάτιτς Κότνικ, δηλώνει τα εξής:

Ο ποδοσφαιριστής, μετά από σχετική συνεννόηση και συμφωνία, με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, έλαβε, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥ, σε δύο δόσεις την Παρασκευή 13-7-2018 τα χρήματα που του οφείλονταν, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα προσφυγής. Συγκεκριμένα στις 09:08 του καταβλήθηκε το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) και στις 13:31 το υπόλοιπο που αντιστοιχούσε στο ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000€).

Επιπροσθέτως, στις 22:28 της Παρασκευής 13-7-2018, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατέθεσε επιπλέον στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ενενήντα ευρώ (4.790€), καθιστώντας αυτόν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ έως και την 30-6-2018.

Βάσει όλων των παραπάνω, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλλει την στάση που κράτησαν η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ, καθώς και ξένοι μάνατζερς προκειμένου με δόλιο τρόπο να οδηγήσουν τον παίκτη σε αυτή την ενέργεια.

Αντιλαμβανόμαστε πως ο ρόλος του ΠΣΑΠ είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών, πάντοτε όμως και σε συνεργασία με τις ομάδες. Άλλωστε κατά το παρελθόν, τόσο το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, όσο και η νομική του υπηρεσία, γνωρίζουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που έκανε και τώρα και ο Μάτιτς Κότνικ εξοφλήθηκε. Αυτή είναι και η ουσία της υπόθεσης. Τα χρήματα καταβλήθηκαν στον ποδοσφαιριστή.

Στην προκειμένη περίπτωση, η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ δεν μπήκε καν στον κόπο (όπως πάντοτε έκανε κατά το παρελθόν) να ενημερώσει τον πρόεδρο του συνδέσμου και αρχηγό της ομάδας μας, Παναγιώτη Κόρμπο. Μια ενέργεια που ενισχύει τις υποψίες μας, πως υπήρξε οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να βρεθεί σε δύσκολη θέση η ομάδα μας.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα.

Ποιος εν τέλει είναι ο θεσμικός ρόλος του ΠΣΑΠ;

Είναι νόμιμο και ηθικό μια ομάδα η οποία καταφέρνει στην μνημονιακή Ελλάδα, έστω και με μικρές καθυστερήσεις να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της, να γίνεται παράλληλα και θύμα των ορέξεων κάποιων ανθρώπων που θα έπρεπε να έχουν ως μέλημα την διαμεσολάβηση και όχι την εξώθηση ποδοσφαιριστών σε ανάλογες ενέργειες;

Ποιοι άραγε καιροφυλακτούν για την απόκτηση του παίκτη;

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έχει αποδείξει τα τελευταία 5 χρόνια, ότι κύριο μέλημά της είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, βασιζόμενη στα έσοδα που έχει και τα οποία είναι συγκεκριμένα. Δεν είμαστε μια ομάδα με 3.500-4.000 διαρκείας, ούτως ώστε να έχουμε και την πολυτέλεια να είμαστε πιο άμεσοι στις υποχρεώσεις μας.

Είμαστε όμως μια ομάδα, που έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες, έχει ανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία και πορεύεται με τις δικές της δυνάμεις στον δύσκολο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια