Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανιγκό: «Έχω μάθει στην πίεση, αν φοβόμουν θα καθόμουν σπίτι μου» (video)

Ο Ζοσέ Ανιγκό παρουσιάστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (15/06) από την ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Γάλλος προπονητής εμφανίστηκε ο...

Ο Ζοσέ Ανιγκό παρουσιάστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (15/06) από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Γάλλος προπονητής εμφανίστηκε ορεξάτος και αποφασισμένος να πετύχει στους κυανέρυθρους, ενώ απάντσε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους

Το "παρών" έδωσε τόσο ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος παρουσίασε στο ξεκίνημα τον Ζοσέ Ανιγκό, ενώ και ο Χρήστος Δάρας βρέθηκε στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου. Επίσης, στο πλευρό του Ανιγκό ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του Μπερνάρ Ροντριγκέζ

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου "Πέτρος Λινάρδος" και σας παρουσιάζουν όλα όσα είπε ο νέος προπονητής του Ιστορικού, Ζοσέ Ανιγκό:

-Για την απόφαση του να έρθει στον Πανιώνιο

"Είμαι ένα χρόνο στην Ελλάδα, αλλά το νιώθω σαν δεύτερη σπίτι μου. Στον Λεβαδειακό δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά επειδή είχα κάποιους γνωστούς και έτσι πήγα εκεί. Θεωρώ ότι κάνω το επόμενο βήμα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας ερχόμενος στον Πανιώνιο".

-Για την φετινή σεζόν όπου το μπάτζετ στην ομάδα θα είναι πιο χαμηλό

"Δεν είναι απαραίτητα τα λεφτά που θα κάνουν την διαφορά. Υπάρχουν παίκτες που χωρίς να είναι ακριβοί μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Σκοπός είναι είναι καλό το κλίμα στην ομάδα. Έχω τις άκρες, να το πω και έτσι, να προσφέρω στον Πανιώνιο χωρίς να ξοδευτούν πολλά χρήματα".

-Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Πανιώνιο

"Έχω μάθει 26 χρόνια τώρα που ήμουν στην Μαρσέιγ έχω μάθει να ζω στην πίεση. Ήμουν μπροστά σε 60.000 κόσμο. Αν ήθελα να ήμουν χαλαρός θα καθόμουν στο σπίτι μου στο Μαρόκο".

-Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανιωνίου

"Δεν έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των παικτών που θα έχουμε, οπότε δεν μπορούμε να πούμε για το στυλ της ομάδας. Αυτό θα φανεί από την ποιότητα των παικτών. Ότι έχουμε να πούμε θα είναι στο γήπεδο. Ότι βγαίνει στο γήπεδο θα έχει να κάνει με τους παίκτες που θα έχουμε".

-Για την εικόνα που σχημάτισε από τον Πανιώνιο την σεζόν που ολοκληρώθηκε

"Δεν μπορεί να έχει ίδια εικόνα ο Πανιώνιος, αφού ουσιαστικά έχουμε πει ότι θα υπάρχει άλλο ρόστερ η ομάδα".

-Για τις αλλαγές στο ρόστερ και αν θα προλάβει να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα ενόψει της έναρξης της σεζόν

"Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα υπάρχει η σωστή χημεία στην ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος".

-Για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση

"Υπάρχουν θέσεις όπως αυτή του Σπιριντόνοβιτς που αν φύγει ακόμα το κενό αυτό δεν έχει γεμίσει. Το σημαντικό είναι να πάρουμε κάποιον παίκτη που να έχει την ποιότητα και να βοηθήσει, όχι απλά να παίρνουμε παίκτες".

-Για το αν ήξερε τον Πανιώνιο πριν έρθει στην Ελλάδα

"Όπως σε κάθε χώρα υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν και ομάδες όπως ο Πανιώνιος που έχει μεγάλη ιστορία και εμπειρίες και παρουσίες στην Ευρώπη".

-Για το αν γίνει κάποια μεταγραφή με γνωστό όνομα παίκτη

"Πάντα υπάρχουν οι προοπτικές να γίνουν κάποιες μεταγραφές αλλά ο σκοπός είναι να γίνουν μεταγραφές ουσίες".

-Για την πορεία της Γαλλίας στο Μουντιάλ

"Αγαπάω την Γαλλία την υποστηρίζω, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί φέτος να βγει πρωταθλήτρια. Πιστεύω ότι η Βραζιλία έχει το μεγαλύτερο ρόστερ. Επίσης ο προπονητής της Γαλλίας δεν είναι και τόσο φίλος μου (γέλια)".

Δείτε την live μετάδοση του panionianea.gr (μέσω facebook) από την παρουσίαση του Ανιγκό:



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια