Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διακόπηκε το τουρνουά των Πανθήρων λόγω... Αλευρογιάννη!

Δεν ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ των Πανθήρων στο κλειστό της Αρτάκης. Ο λόγος; η παρουσία του Σταύρου Αλευρογιάννη στις εξέδρες! Μ...

Δεν ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ των Πανθήρων στο κλειστό της Αρτάκης. Ο λόγος; η παρουσία του Σταύρου Αλευρογιάννη στις εξέδρες!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ 3x3 των Πανθήρων, το οποίο πραγματοποίηθηκε στο Αρτάκης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Καψούρα & Αλητεία" των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού.

Περισσότεροι από 100 φίλοι του Πανιωνίου έφτιαξαν την ομάδα τους και έπαιξαν μπάσκετ στην ιστορική έδρα του συλλόγου, η οποία το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατεδαφιστεί.

Το τουρνουά, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Ο λόγος; η παρουσία του Σταύρου Αλευρογιάννη στις εξέδρες του κλειστού. Περίπου στα μισά του τουρνουά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έκανε την είσοδο του στο γήπεδο, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους "Πάνθηρες".

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να του ζητήσουν να φύγει, αλλιώς θα διέκοπταν το τουρνουά και θα αποχωρούσαν αυτοί! Οι εκπρόσωποι των Πανθήρων, λοιπόν, μετέφεραν τα παραπάνω στον κ. Αλευρογιάννη, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Πανιωνίου δεν θέλησε να αποχωρήσει από το κλειστό. Έτσι, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, όπως είχαν αποφασίσει, αποχώρησαν εκείνοι!

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό οι Πάνθηρες είχαν απευθύνει δημόσια κάποιες ερωτήσεις προς τον κ. Αλευρογιάννη, σχετικά με τα όσα είχαν γίνει στον μπασκετικό Πανιώνιο και τον είχαν καλέσει να δώσει τις σχετικές απαντήσεις. Αυτές οι απαντήσεις δεν έχουν δοθεί ακόμα και φαίνεται πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν τον δέχτηκαν στο κλειστό της Αρτάκης κατά την διάρκεια του τουρνουά τους!

Να σημειωθεί, τέλος, πως και ο Βαγγέλλης Σακελλαρίου είχε βρεθεί νωρίτερα στο κλειστό (πριν τον Αλευρογιάννη) και αφού πρώτα έκατσε κάποια ώρα, του ζητήθηκε ευγενικά από τους Πάνθηρες να αποχωρήσει, με τον Έλληνα παίκτη να το δέχεται χωρίς κάποια αντίρρηση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια