Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκόρερ ο μικρός Ζαμάνης, περήφανος ο πατέρας του!

H Κ15 του Ιστορικού, στα πλαίσια του τουρνουά Elite Neon Cup που διεξάγεται αυτές τις μέρες, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και πήρε το εισιτή...

H Κ15 του Ιστορικού, στα πλαίσια του τουρνουά Elite Neon Cup που διεξάγεται αυτές τις μέρες, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση.

Πρωταγωνιστής και "χρυσός" σκόρερ της νίκης του Ιστορικού ήταν ο Αλέξανδρος Ζαμάνης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ο μικρός γιος του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ, Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος μάλιστα έδωσε το "παρών", είδε από κοντά το παιχνίδι του Πανιωνίου, αλλά και άλλα ματς του τουρνουά και έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της Nova:

"Είναι η τέταρτη χρονιά που γίνεται αυτό το τουρνουά. Περιλαμβάνει κάθε χρόνο καλές ομάδες από το εξωτερικό. Είναι ένα όμορφο τουρνουά για όλους και κυρίως για τα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα ελληνόπουλα. Τα παιδιά έχουν ταλέντο, το θέμα είναι πολλά παιδιά χάνονται στην πορεία. Τα πλάνα μας στην Ελλάδα και οι υποδομές μας δεν είναι τέτοιες για να αξιοποιηθούν πολλές φορές", ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

"Δεν πρέπει από μία ηλικία και μετά να αφήνουμε τα παιδιά να χάνονται.Πρέπει να προσέχουμε τους Έλληνες. Πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και στα δικά μας τα παιδιά".

Για τον γιο του, Αλέξανδρο, είπε: "Πρέπει πάντα να είναι ταπεινός και να δίνει το καλό παράδειγμα μέσα στο γήπεδο. Χρόνο με το χρόνο να γίνεται καλύτερος. Μακάρι όλα τα παιδιά να πάνε καλά και να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Από την μεριά του ο... μικρός Ζαμάνης, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ρωτήθηκε για το αν το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου:  "Φυσικά. Ο καθένας από την ομάδα έχει αυτό το όνειρο, να παίξει στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου".

Όσον αφορά για το τι του λέει ο πατέρας του, αλλά και για το αν παρακολουθεί από κοντά τον Πανιώνιο, είπε: "Με πιέζει σε εισαγωγικά προς το καλό. Ελπίζει και αυτός για το καλύτερο. Παρακολουθώ από κοντά τον Πανιώνιο κάθε φορά.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια