Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφωνία με Μακρίλλο (video)

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για τον Πανιώνιο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία ...

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για τον Πανιώνιο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Παναγιώτη Μακρίλλο, με τον οποίο οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ήδη έχουν πέσει και οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές για 3,5 χρόνια συμβόλαιο!

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι δυνατός στο παιχνίδι του και οι κυανέρυθροι πιστεύουν στις δυνατότητες του, κάτι που φάνηκε και στα δοκιμαστικά που έκανε στις προπονήσεις της ομάδας υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ, ενώ μπορεί να δώσει βοήθειες και ως αμυντικός μέσος. Ουσιαστικά θα αναπληρώσει το κενό του Ταπόκο (αποχωρεί) στο κυανέρυθρο ρόστερ.

Διατέλεσε μέλος της ακαδημίας της Στόουκ, εν συνεχεία έπαιξε στην Newcastle Town, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αυστραλία, στην Rockdale City Suns.





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια