Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπραχίμι ο... εκλεκτός από την Ελβετία! (video)

Σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στα panionianea.gr για τον ποδοσφαιριστή που έχει τσεκάρει και έχει ξεχωρίσει ο Πανιώνιος από το πρωτάθλ...

Σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στα panionianea.gr για τον ποδοσφαιριστή που έχει τσεκάρει και έχει ξεχωρίσει ο Πανιώνιος από το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Το όνομα του πλέον έγινε γνωστό και πρόκειται για τον Μεργκίμ Μπραχίμι.

Ο 25χρονος διεθνής Κοσοβάρος ποδοσφαιριστής είναι μέσος και επιτελικός χαφ, αγωνίζεται στην Γκρασχόπερ και όπως φαίνεται βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς φέτος δεν έχει πολλές συμμετοχές.

Οι κυανέρυθροι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα απόκτησης του.

Την φετινή σεζόν μετράει συνολικά 5 συμμετοχές με την ομάδα του, όμως προέρχεται καλές και γεμάτες χρονιές. Πέρυσι μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές και 2 γκολ έχοντας αγωνιστεί και στο Europa League.

Ο Μπραχίμι είναι γεννημένος στην Γιουγκοσλαβία από Κοσοβάρους γονείς και σε ηλικία 2 ετών μετακόμισε στην Ζυρίχη. Σε ηλικία 15 ετών ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και η Γκρασχόπερ τον έκανε δικό της. Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα έκανε τον Οκτώβριο του 2011. Εκτός από την Γκρασχόπερ έχει αγωνιστεί και σε Αράου, Βόλεν.

Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Ελβετίας, αλλά και σε ένα φιλικό με την εθνική Αλβανίας. Τελικά αποφάσισε να δεχτεί το κάλεσμα του Κοσόβου με το οποία μάλιστα σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Δείτε τον υποψήφιο στόχο του Πανιωνίου σε δράση:


Δεν υπάρχουν σχόλια