Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φώναξε «παρών» με... τριαντάρα!

Ένας αποφασισμένος και... αλλαγμένος Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο κλειστό της Αρτάκης, επικράτησε πανεύκολα του Ρεθύμνου με 96-64 και με ...

Ένας αποφασισμένος και... αλλαγμένος Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο κλειστό της Αρτάκης, επικράτησε πανεύκολα του Ρεθύμνου με 96-64 και με την εντυπωσιακή του εμφάνιση έδωσε ελπίδες παραμονής!

Η ομάδα του Ζιάγκου είχε τρομερή ενέργεια στο παρκέ, έβγαλε πολύ πάθος -κάτι που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια- και με την άνετη νίκη της, αλλά περισσότερο με την εξαιρετική της εμφάνιση, αναπτέρωσε τις ελπίδες για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος για φέτος.

Στο πρώτο ημίχρονο Σακελλαρίου και Νταλό ανέλαβαν τον ρόλο του... σκόρερ, ενώ στο δεύτερο 20λεπτο οι Τσούπκοβιτς και Κράβιτς πήραν τα ηνία στο επιθετικό κομμάτι και έδωσαν λύσεις.

Οι Πάνθηρες και γενικότερα ο κόσμος του συλλόγου βρέθηκε ξανά δυναμικά στις εξέδρες του κλειστού, ενίσχυσε την ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί μία γροθιά πανηγύρισαν την σημαντικότατη νίκη.

Αυτή ήταν η 2η νίκη του Πανιωνίου σε 13 αγωνιστικές και πλέον "τρέχει" για να πετύχει αυτό που για πολλούς φαινόταν... ακατόρθωτο!

Μαλιστα το γεγονός πως η νίκη ήρθε με διαφορά 32 πόντων κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και πιο... ελπιδοφόρα αυτή την επικράτηση!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή παρουσία, μπήκε “ζεστά” στο παρκέ και είχε εξαιρετικές λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας αποτυπώθηκε και στο σκορ της περιόδου, με τον Ιστορικό να είναι μπροστά με 28-15.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου οδήγησε την ομάδα στο σκοράρισμα, καθώς πέτυχε 11 πόντους, έχοντας
μάλιστα 3/3 τρίποντα!

Η ομάδα του Ζιάγκου ήταν ασταμάτητη και στην δεύτερη περίοδο και μάλιστα όχι απλά διατήρησε την υπέρ της διαφορά, αλλά την αύξησε κιόλας. Γούντσον και Νταλό με εύστοχα τρίποντα “εκτελούσαν” το Ρέθυμνο και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 53-34 για τον Πανιώνιο.

Η πραγματικά εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της ομάδας συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο. Οι κυανέρυθροι ήταν ασταμάτητοι στην επίθεση, ενώ αμυντικά ήταν πολύ σκληροί.

Τσούπκοβιτς και Κράβιτς ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν σε αυτό το δεκάλεπτο, με το σκορ της περίοδου να είναι 76-48 υπέρ του Ιστορικού.

Το πόδι ήταν πατημένο στο... γκάζι και στην τελευταία περίοδο, με τους παίκτες του Ζιάγκου να προσφέρουν και θέαμα στο εκστασιασμένο κοινό στις εξέδρες του Αρτάκης.

Οι Πάνθηρες τραγουδούσαν ασταμάτητα σε ένα ακόμη παιχνίδι, με την ομάδα του Πανιωνίου αυτή τη φορά να επιβραβεύουν τον κόσμο με την απόδοση τους.

Ο Ιστορικός έβγαλε φοβερή ενέργεια στο παρκέ και είχε πραγματικά σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια του ματς.

Στα τελευταία λεπτά ο Ζιάγκος έβαλε στο παρκέ και τους... μικρούς Καμπερίδη, Καρακεχαγιά, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 96-64!

Δεκάλεπτα: 28-15, 53-34, 76-48, 96-64

Πανιώνιος (Ζιάγκος): Dallo 12(2), Cupkovic 21(5), Mc Nealy 4, Σαρικόπουλος 5, Σακελλαρίου 18(4), Δίπλαρος, Kravic 17, Μολφέτας 5(1), Woodson 9(3), Καρακεχαγιάς, Καμπερίδης 5(1), Μαραγκίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια