Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικροί Πάνθηρες «κατασπάραξαν» τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη νίκη για την Κ17 του Ιστορικού που επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού! Τα παιδιά του Ζαλάβρα πέτυχαν μεγάλη και σημαντική νίκη, κ...

Μεγάλη νίκη για την Κ17 του Ιστορικού που επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού!

Τα παιδιά του Ζαλάβρα πέτυχαν μεγάλη και σημαντική νίκη, καθώς νίκησαν τον ΟΣΦΠ και πλησίασαν σε απόσταση… αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση της Superleague K17! Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πλέον έναν βαθμό πίσω από τους «ερυθρόλευκους» και πέντε από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Ξυγκόρο στο 53ο λεπτό, όταν ο Μούντριχας του έβγαλε την ασίστ και ο πρώτος έκανε το 1-0! Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 63′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ζαχαράκη.

Όμως ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και επτά λεπτά μετά την ισοφάριση, πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 70′ ο Γκούλιας κέρδισε το πέναλτι από τον Μαρτίνη, με τον Πρέγκου να το εκτελεί και να διαμορφώσει το τελικό 2-1!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζήνας, Βαλιουτής, Σεμερτζάκης, Αναστασίου, Βασιλόπουλος, Γκούλιας, Πρέγκου, Παπατζήμας, Ευθυμιάδης, Ξυγκόρος, Μούντριχας, ενώ έπαιξαν και οι Φιλιπακόπουλος, Ρουκουνάκης, Μπατσούλι, Πρεβόλης, Μενάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Μποσκουϊδης, Γκοτζαμανίδης, Κωνσταντινίδης, Νικόλης (61′ Τασιάς), Τσέργας (61′ Ντούλος), Φέκκας, Μαρτίνης (83′ Τσακίρης), Γεωργαντής (46′ Ζαχαράκης), Μούγιος (72′ Ντότης), Μπουλάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια