Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μακρύλλος και με τη... βούλα!

Παίκτης του Πανιωνίου με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (16/01) ο Παναγιώτης Μακρύλλος! Ο Ελληνοαυστραλός μέσος έχει υπογράψει ε...

Παίκτης του Πανιωνίου με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (16/01) ο Παναγιώτης Μακρύλλος!

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος έχει υπογράψει εδώ και μέρες το συμβόλαιο του με τους κυανέρυθρους, όμως αναμενόταν η κάρτα του από την Αυστραλία, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Αυτό έγινε και έτσι η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μακρύλλου, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο “6”.

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 9 Απριλίου 1995. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από ομάδες της πόλης του, πριν λάβει την επίσημη πρόσκληση για να μεταβεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από εκεί μετακινήθηκε στην Στόουκ Σίτι και είχε συμμετοχές στα αγγλικά πρωταθλήματα με τη δεύτερη ομάδα της, αλλά και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μακρύλλος υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με τον Ιστορικό!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια