Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε Πανιωνάρα!

Ο Ιστορικός επικράτησε με 82-76 των Τρικάλων στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρώτη του νίκη στην φετινή Basket League. Η ομάδα του Ζιάγκου...

Ο Ιστορικός επικράτησε με 82-76 των Τρικάλων στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρώτη του νίκη στην φετινή Basket League.

Η ομάδα του Ζιάγκου ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε φτάσει και σε πολύ μεγάλες υπέρ της διαφορές, τελικά με το 82-76 πήρε την πρώτη της μεγάλη νίκη στη σεζόν και φυσικά πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Τσούπκοβιτς με 17 πόντους και ακολούθησε από κοντά ο Κράβιτς με 16.

Δυναμικό "παρών" έδωσαν οι φίλοι του Ιστορικού, οι οποίοι ενίσχυαν συνεχώς τους παίκτες του Ζιάγκου με το τραγούδι και ζεστό τους χειροκρότημα.

To παιχνίδι

Με τους ΜακΝίλι, Νταλό, Σακελλαρίου, Χέντερσον και Σαρικόπουλο ξεκίνησε στην πεντάδα του ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Ζιάγκου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεκαλέπτου, είχε το προβάδισμα, όμως τα Τρίκαλα στα τελευταία δύο λεπτά βρήκαν λύσεις, ο Πανιώνιος έχασε τον ρυθμό του με τις αλλαγές που έγιναν και έτσι η διαφορα μειώθηκε στους δύο πόντους, 1:50 πριν το τέλος της περιόδου. Στη συνέχεια με τους Κράβιτς, ΜακΝίλι ο Ιστορικός ανέβασε λίγο ξανά την υπέρ του διαφορά, με το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι 16-12.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τα Τρίκαλα να μπαίνουν καλύτερα στο παρκέ., καθώς με ωραίες επιθετικές ενέργειες και παράλληλα με κακές του Πανιωνίου, κατάφεραν να περάσουν κα ιπρώτη φορά μπροστά στο σκορ (18-19). Η είσοδος του Τσούπκοβιτς -κυρίως- έφερε αποτελέσματα στον Πανιώνιο, με τον Σέρβο να σκοράρει εντός και εκτός “ζωγραφιστού”. Στα μισά του δεκαλέπτου ο Ιστορικός ήταν μπροστά στο σκορ μρ 26-21. Οι κυανέρυθροι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους και ο δείκτης της υπέρ τους διαφορά έφτασε το +8 (32-23). Τον καλό του ρυθμό ουσιαστικά δεν τον έχασε ποτέ ο Πανιώνιος έως το τέλος του δεκαλέπτου, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 39-28.

Στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου τα Τρίκαλα ήταν λίγο καλύτερα, με τους κυανέρυθρους του Ζιάγκου να κάνουν αρκετά βαστικά λάθη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει το σκορ σε 47-41, στα 5:44 πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Με τους Σακελλαρίου και Νταλό ο Πανιώνιος εκ νέου ανέβασε την υπέρ του διαφορά σε διψήφιο αριθμό (54-43), 4:39 πριν το φινάλε της περιόδου. Οι κυανέρυθροι, συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και κατάφεραν να κλείσουν την τρίτη περίοδο με το υπέρ τους 66-52!

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιστορικός μπήκε εκ νεόυ με καλό ρυθμό, σωστές επιλογές και συνέχισε να έχει το προβάδισμα πάνω από τους δέκα πόντους. Τσούπκοβιτς, Κράβιτς και Σακελλαρίου είχαν το... πάνω χέρι στην επίθεση και έβρισκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Η ομάδα των Τρικάλων δεν παράτησαν το παιχνίδι, αλλά ο Πανιώνιος έβρισκε τις λύσεις.  Ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος του αγώνα τα Τρίκαλα έριξαν μετά από αρκετά λεπτά την διαφορά στους 9 πόντους, με εύστοχο τρίποντο του Τζόουνς. Ο Ιστορικός κράτησε την πολυπόθητη νίκη και πήρε το πρώτο του "ροζ φύλλο αγώνα" για φέτος!

Το τέλος του αγώνα βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την μεγάλη νίκη, την πρώτη της σεζόν!

Δεκάλεπτα: 16-12, 39-28, 66-52, 82-76

Πανιώνιος (Ζιάγκος): Σακελλαρίου 10(2), Dallo 5, Henderson 9(2), Mc Nealy 5, Σαρικόπουλος 6, Δίπλαρος, Μίχαλος 4, Kravic 16, Cupkovic 17(2), Woodson 10(2)

Διαιτητές: Μάνος, Πουρσανίδης Κ., Παντελίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια