Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα ρε Πάνθηρες...

Ο Πανιώνιος έβγαλε ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή-νίκη, όμως στο 93' ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Π...

Ο Πανιώνιος έβγαλε ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή-νίκη, όμως στο 93' ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Δύο πρόσωπα έβγαλε ο Ιστορικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ κακή εικόνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στην "επανάληψη" η ομάδα του Γρηγορίου έβγαλε τρομερή ψυχή, πάλεψε το ματς, έκανε την ανατροπή με Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ, όμως μία στατική φάση στο 93' του στέρησε τη νίκη-ανατροπή!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Οι δύο ομάδες άλλαζαν την μπάλα κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 13' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από πάσα του Κάμπος, από κοντά ο Κουλούρης σούτερα, όμως ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξητης φάσης και μετά από σέντρα του Κάμπος και πάλι, ο Κουλούρης με κεφαλιά εστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά το 20λεπτο ο Πανιώνιος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα και στο 39' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Βλάχος έδωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι, αυτός αρχικά ήταν μόνος του, όμως άργησε να σουτάρει και όταν το έκανε η μπάλα κόντραρε στα πόδια αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης ο Γκιοατά έκανε τραγικό λάθος, ο Κουλούρης έκλεψε την μπάλα, βγήκε σε θέση τετ α τετ, προσπάθησε να περάσει τον Κότνικ, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να τον ανατρέπει. Από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος ο Κουλούρης και έκανε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του 45λεπτου ο Πανιώνιος πίεσε δύο λεπτά για να ισοφαρίσει, όμως δεν βρήκε χώρους προς την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιστορικό. Στο 48' ο Σαββίδης έβγαλε ωραία μπροστά τον Πανιώνιο, έδωσε αριστερά στην περιοχή την μπάλα στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος με ωραία ενέργεια και σουτ σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Γρηγορίου, καθώς στα επόμενα λεπτά ανέβασε την απόδοση του και έψαξε διαδρόμους και για δεύτερο γκολ.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια είχαν τις καλές τους στιγμές, με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ να ψάχνουν το δεύτερο τέρμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί και με την είσοδο των Πρίγιοβιτς, Πέλκα.

Σε διάστημα ενός λεπτού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες, από μία για την κάθε ομάδα. Στπ 74' ο Κότνικ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πέλκα και στο 75' ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε αδύναμα μέσα από την περιοχή, με τον Ρέι να μπλοκάρει.

Ο ΠΑΟΚ κυρίως με τους Ελ Καντουρί και Πέλκα έβρισκαν χώρους, όμως η άμυνα του Πανιωνίου σε γενικές γραμμές τα πήγαινε καλά.

Στο 82' ο Πανιώνιος θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία. Στην αντεπίθεση ο Κόρμπος έδωσε στον Γεσίλ, αυτός άργησε να δει τον Σπιριντόνοβιτς που έβγαινε απέναντι από τον Ρέι και έτσι χάθηκε η καλή στιγμή.

Τέσσερα λεπτά μετα (86') ο Ιστορικός βγήκε εκπληκτικά στην αντεπίθεση και κατάφερε να κάνει το 2-1. Η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια των κυανέρυθρων, ο Κόρμπος έδωσε την τελική πάσα στον Γεσίλ μέσα στην περιοχή και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Αυτό το γκολ έβαλε... φωτιά στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, με τον κόσμο του Ιστορικού να "τρελαίνεται"!

Ο Σιδηρόπουλος έδειξε 5 λεπτά καθυστερήσεις, υπερβολικός αριθμός βέβαια! Και στις καθυστερήσεις συνεχώς με φάουλ έβαζε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του Πανιωνίου.

Στο 93' σε ένα από τα φάουλ που έδωσε ο διαιτητής στον ΠΑΟΚ, οι φιλοξενολυμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Μάτος, μετά από φάουλ του Βιερίνια.

Το τελικό 2-2 αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στον Πανιώνιο, καθώς ναι μεν δεν ήταν καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 93!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Κόρμπος, Ταπόκο (18΄λ.τρ. Πινιώτης), Σαββίδης (69' Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (77' Γεσίλ)

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Μακ (67' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης

Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια