Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Panionios Basketball Youth Training Programme»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος: «PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAMME» Συντεταγμένοι με το όραμα του αείμνηστου Ανδρέα Βαρίκα...

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAMME»

Συντεταγμένοι με το όραμα του αείμνηστου Ανδρέα Βαρίκα, προχωράμε στην οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης ταλαντούχων παικτών και την σταδιακή στελέχωση της ανδρικής ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, παράλληλα, με την προσπάθεια απόκτησης της επιθυμητής αγωνιστικής ταυτότητας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ώστε να ανατραπεί πλήρως η αρχή των τριών ηττών στο πρωτάθλημα, προχωρά στον σχεδιασμό ενός νέου προγράμματος .

Δίνουμε προτεραιότητα στην «γεφύρωση» των τμημάτων υποδομής, με την διαχρονική αναπτυξιακη πορεια τριων δεκαετιων και της ανδρικής ομάδας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA δημιουργει ενα νεο μοντελο αθλητικης αναπτυξης αποτελουμενο από νεαρούς και ταλαντούχους μπασκετμπολίστες.

Το πρόγραμμα «PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAMME» αρχίζει άμεσα, υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Ζιάγκου και των συνεργατών του, θα έχει την ιατρική υποστήριξη του ΙΑΣΩ General και την χρηματοδότηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

1. Η δημιουργία ενός συγχρονου προπονητικού προγράμματος υπό την επίβλεψη του head coach της ανδρικής ομάδας.

2. Η καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση των παικτών που θα το στελεχωσουν.

3. Η αγωνιστική εγρήγορση των παικτών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

4. Η δημιουργία υπεραξίας στην αγωνιστική «περιουσία» του συλλόγου που είναι οι νεαροί παίκτες που θα ακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια