Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με καλή εικόνα (photos)

Φιλική νίκη με 79-72 επί του Λαυρίου πέτυχε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, με την ομάδα του Καλαφατάκη να έχει καλή αγωνιστική εικ...

Φιλική νίκη με 79-72 επί του Λαυρίου πέτυχε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, με την ομάδα του Καλαφατάκη να έχει καλή αγωνιστική εικόνα μπροστά στο κοινό της.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του έδωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στην Α1.

Το "παρών" στο γήπεδο έδωσε αρκετός κόσμος του συλλόγου, ενώ οι Πάνθηρες δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τα συνθήματα τους, αλλά και με κυανέρυθρα καπνογόνα που άναψαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους παίκτες του Καλαφατάκη να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στο παρκέ. Μην ξεχνάμε άλλωστε το ρόστερ άργησε να δημιουργηθεί και οι παίκτες μεταξύ τους έχουν λίγες προπονήσεις.

Το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 13-15 για τους φιλοξενούμενους, με την εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου να είναι καλύτερη για το Λαύριο, όπου στο ημίχρονο είχε το υπέρ του σκορ με 38-48.

Στην τρίτη περίοδο ο Ιστορικός ήταν εκπληκτικός. Πέτυχε συνολικά 27 πόντους, δέχτηκε μόλις 12 και στο τέλος του δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 65-60. Μπροστάρης στην επίθεση για τον Πανιώνιο ήταν ο Γουντσον!

Η ομάδα του Καλαφατάκη συνέχισε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και στην τέταρτη περίοδο, έχοντας ρο προβάδισμα και μάλιστα αρκετές φορές έφτασε και σε διψήφια διαφορά πόντων.

Στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα το Λαύριο εκμεταλλεύτηκε την κούραση και κάποια χαλάρωση που υπήρχε στον Πανιώνιο και κατάφερε να μειώσει το σκορ, προσπαθώντας να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Οι κυανέρυθροι, όμως, είχαν καλές αντιδράσεις στο φινάλε και έφτασαν στη φιλική νίκη με 79-72 και έδειξαν καλή εικόνα μπροστά στον κόσμο τους.

Δεκάλεπτα: 13-15, 38-48, 65-60, 79-72

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τσούπκοβιτς 6, Χέντερσον 7, Χόλμς 3 (1), Στέιντλ 12 (2), Γούντς 4, Γούτσον 17 (4), Καρακεχαγιάς, Καμπερίδης, Μίχαλος 7(1), Μολφέτας, Σακελαρίου 10 (2), Σαρικόπουλος 13, Κάπρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια