Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν κράτησε το αποτέλεσμα (ξανά)...

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο ο Πανιώνιος, όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέ...

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο ο Πανιώνιος, όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Γρηγορίου παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση, με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο να είναι καλή, παίρνοντας και το προβάδισμα με γκολ του Σπιριντόνοβιτς. Στην "επανάληψη" ο ΠΑΣ ανέβηκε, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και τελικά έφερε το ματς στα ίσια στο 84' με τον Γιάκο.

Σε ένα ακόμη ματς ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και έτσι αρκέστηκε στην ισοπαλία. Θυμίζουμε ότι στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και ΠΑΣ ξανά ο Ιστορικός είχε προηγηθεί, όμως δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη...

Το παιχνίδι
Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα οι κυανέρυθροι έπαιζαν σαν την... γάτα με το ποντίκι τον ΠΑΣ, καθώς είχαν συνεχώς την κατοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι περίμεναν στο δικό τους μισό γήπεδο.

Στο 14' ο Σαραμαντάς έκανε το δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, όμως ο Γιαννίκογλου έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωσε σε κόρνερ. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Χατζισαφί δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η πρώτη τελική ενέργεια του ΠΑΣ έγινε στο 18ο λεπτό, όπου ο Αστράς έδιωξε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κοζορώνη.

Στο 21' ο Πανιώνιος κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ταπόκο έκοψε ωραία στον χώρο της μεσαίας, ο Χατζισαφί πήρε μέτρα στο γήπεδο, έδωσε αριστερά στην περιοχή στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0.

Εφτά λεπτά μετά ο Μασούρας κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, πήρε και την πάσα, όμως ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε την μπάλα, την στιγμή που προσπάθησε να την γυρίσει προς την περιοχή ο επιθετικός του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Γρηγορίου είχε επιβάλει απόλυτα τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο και στο 32' είχε μία ακόμα καλή στιγμή. Ο Σαραμαντάς ανέβηκε για μία ακόμα φορά στην αριστερή πλευρά, έκανε και το σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου οι κυανέρυθροι έχασαν μία καλή ευκαιρία για να κάνουν δύο τα τέρματα τους. Ο Ταπόκο έκανε το σουτ από πολύ καλή θέση, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη τελική φάση της επανάληψης άνηκε στους φιλοξενούμενους. Μετά από κόρνερ, ο Μπετρά έκανε την κεφαλιά, όμως ο Αστράς ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος είχε ξανά την υπεροχή, ωστόσο δύσκολα έβρισκε χώρους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 59' ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λίλα έκανε ένα σουτ, με τον Αστρά ξανά να αντιδρά σωστά, μπλοκάροντας την μπάλα.

Τρία λεπτά μετά, ύστερα από κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Σολτάνι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Αστρά να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο ΠΑΣ είχε δοκάρι, όταν ο Γιάκος από το ύψος του δευτέρου δοκαριού δεν μπόρεσε να στείλει από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66' ο νεοεισελθών Λάμπρου άλλαξε παιχνίδι για τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος όμως άργησε να σουτάρει και όταν τελικά το έκανε η μπάλα κόντραρε στην πλάτα αμυντικού του ΠΑΣ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αστράς είπε εκ νέου “όχι” στους φιλοξενούμενους. Ο Λίλα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε και το σουτ, με τον νεαρό τερματοφύλακα να διώχνει.

Στο 79' ο Ιστορικός δημιούργησε και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Οι παίκτες οτυ Γρηγορίου βγήκαν όμορφα στην επίθεση, η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Κόρμπου, Σπιριντόνοβιτς, με τον Μασούρα να κάνει το καλό σουτ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (81') ο πολύ δραστήριος Σπιριντόνοβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Γιαννίκογλου όμως να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 84' μετά από μία στημένη φάση οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια. Εκτελέστηκε το φάουλ έξω από την περιοχή του Πανιωνίου και αριστερά, η άμυνα του Ιστορικού έχασε την πρώτη κεφαλιά από τον Μαυροπάνο και από το δεύτερο δοκάρι ο Γιάκος με σουτ έκανε το 1-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πινιώτης έκανε το μακρινό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Λάμπρου μπήκε μέσα στην περιοχή με αξιώσεις, όμως έκανε κακό γύρισμα μέσα στην περιοχή, με τον Γιαννίκογλου να μπλοκάρει και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστρας, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65' Πινιώτης), Ταπόκο (77' Γεσίλ), Κόρμπος, Σαββίδης (65' Λάμπρου), Χατζισαφί, Σπιριντόνοβιτς και Μασούρας.

ΠΑΣ: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες (9' λ.τρ. Καρανίκας), Σκόνδρας, Μπέριος, Mαυροπάνος, Λίλα, Μανθάτης, Κοζορώνης (46' Γιάκος), Βιδάλ, Μπετρά (60' Σολτάνι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια