Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικάει και στα φιλικά...

Ο Ιστορικός δεν νικάει μόνο στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στα φιλικά. Η ομάδα του Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη...

Ο Ιστορικός δεν νικάει μόνο στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στα φιλικά.

Η ομάδα του Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, με σκόρερ τον Μασούρα που πέτυχε γκολάρα!

Ντεμπούτο για Σπιριντόνοβιτς, πολύ καλός ο νεαρός τερματοφύλακας Αστράς.

Το παιχνιδι

Στα πρώτα 45 λεπτά το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Οι κυανέρυθροι είχαν όρεξη και προσπάθησαν με αρκετές επιθετικές ενέργειες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Αστέρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε την ομάδα με τους εξής 11: Αστράς, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μασούντ, Σαββίδης, Γκιοατά, Μασούρας, Γεσίλ, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς και Κάργας.

Σπιριντονοβιτς και Μασούντ ήταν ιδιαίτερα κινητικοί , είχαν ευκαιρίες , όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τον Ιστορικό.

Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του νεαρού Αστρά, με το φάουλ του Μάσα στο 15' να είναι η μοναδική καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με μια αλλαγή,με τον Κορμπο να παίρνει την θέση του Μασούντ.

Στο 53' ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ. Ο Μασούρας με μακρινό φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές, ενώ ο Αστέρας πίεσε ανά διαστήματα για την ισοφάριση, με την κυανέρυθρη άμυνα όμως και τον Άστρα να τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Στο 90' μάλιστα ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Γεσίλ βγήκε στη αντεπίθεση, ανατράπηκε από το αντίπαλο του μέσα στη περιοχή και σωστά δόθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος , ομως ο Αθανασιάδης έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ (76' Κώτσιρας), Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Ζούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (76' Στανισάβλιεβιτς), Ντουντού (46' Κουμάντεϊ), Καλτσάς (60' Ισνάλντο), Μάσα, Μανιάς (76' Γκοντό).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Σαραμαντάς (81' Βουκελάτος), Παπαγεωργίου (67' Βλάχος), Μασούντ (46' Κόρμπος), Σαββίδης (67' Πινιώτης), Γκιοατά (67' Οικονομίδης), Μασούρας (78' Πλέγας), Γεσίλ, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς (78' Γλυνός), Κάργας

Επιμέλεια : Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια