Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ καλός στο ΓΣΠ, του έλειψε μόνο το γκολ!

Μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανιώνιο, όπου ναι μεν ηττήθηκε εκτός έδρας από το ΑΠΟΕΛ με 1-0, όμως έδειξε εξαιρετικά δείγματα γρα...

Μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανιώνιο, όπου ναι μεν ηττήθηκε εκτός έδρας από το ΑΠΟΕΛ με 1-0, όμως έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Μετά την πολύ καλή εικόνα που είχε ο Ιστορικός στο πρόσφατο φιλικό με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Γρηγορίου έδειξε ξανά θετικότατα πράγματα στο ματς του ΓΣΠ.

Οι κυανέρυθροι αντιμετώπισαν μία ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα ,που κάνει πρωταθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια, ενώ και φέτος -όπως κάθε χρόνο- θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιστορικός δέχτηκε νωρίς το γκολ (10'), ωστόσο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου έγινε η ομάδα που προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλές ευκαιρίες (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), είχε ένα δοκάρι και γενικότερα μπορούμε να πούμε πως του έλειπε μόνο το γκολ.

Στο 66ο λεπτό ο Γρηγορίου έβαλε στον αγωνιστικό χώρο όλους τους παίκτες του που είχε στον πάγκο, θέλοντας φυσικά να του δει όλους αγωνιζόμενους σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Γρηγορίου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στις 7ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, έκανε και το σουτ, όμως έστειλε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 10' ο ΑΠΟΕΛ με την πρώτη του καλή στιγμή κατάφερε να σκοράρει. Ο Ντε Καμάργκο με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Από το 25' ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία του αγώνα, κράτησε μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία τωμ γηπεδούχων.

Στο 29' ο Γεσίλ βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε και τον αντίπαλο του, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Με την λήξη του ημιχρόνου ο Σαββίδης κέρδισε ένα φάουλ αριστερά της περιοχής, με τον Οικονόμου να το εκτελεί απευθείας, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της “επανάληψης” οι κυανέρυθροι έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί.

Στο 53' ο Τασουλής γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή, όμως πριν τον Ταπόκο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ πήγε να διώξει και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ!

Δύο λεπτά αργότερα (55') ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Παπαγεωργίου από δεξιά έδωσε πανέμορφα στον Γεσίλ μέσα στην περιοχή, αυτός πέρασε ωραία τον αντίπαλο του, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε ένα πόδι και πέρασε ελάχιστα κόρνερ.

Στην εξέλιξη του κόρνερ (56'), η μπάλα έφτασε ξανά μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Μπανανά έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 66' ο Γρηγογίου -και ενώ ο Πανιώνιος είχε διπλάσιες τελικές ενέργειες από τον ΑΠΟΕΛ (6-3)- προχώρησε σε μαζικές αλλαγές, καθώς στο παιχνίδι μπήκαν οι: Μπαντής, Σαραμαντάς Σταυρόπουλος, Μαϊσουράντζε, Ντουρμισάι, Γλυν'ος, Βουκελάτος, Οικονομίδης, Πινιώτης, Πατσατζόγλου.

Οι κυανέρυθροι και με τους πιτσιρικάδες του συνέχισε σε καλούς ρυθμούς. Στο 68' ο Σταυρόπουλος έκανε ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στο 84' ο Μαϊσουράντζε με το πείσμα του κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ, έκανε και το σουτ υπό πίεση, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Βουκελάτος έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, μπήκε στην περιοχή από την δεξιά πλευρά, έκανε και ένα ωραίο πλασέ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει τη χάρη, καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τελικά το 1-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να δείχνει ξανά θετική εικόνα, παρά το αποτέλεσμα, που στα φιλικά παιχνίδια δεν παίζει κάποιο ρόλο...

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (80′ Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ (71′ Εμπεσίλιο), Μοράις (71′ Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο (71′ Ποτέ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κόντικ (66' Μπαντής), Τασούλης (66' Σαραμαντάς), Μπανανά (66' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66' Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66' Βουκελάτος), Γεσιλ (66' Ντουρμισάι), Μασούρας (66' Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταποκο (66' Πινιώτης), Σαββίδης (66' Οικονομίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια