Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το γήπεδο της Μακάμπι! (photos)

Στο στάδιο Νετάνια θα αγωνιστεί ο Ιστορικός την Πέμπτη (27/07), στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό...

Στο στάδιο Νετάνια θα αγωνιστεί ο Ιστορικός την Πέμπτη (27/07), στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το στάδιο Νετάνια αποτελεί την έδρα της αντιπάλου του Πανιωνίου, με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να πρέπει στο Ισραήλ να πάρουν ένα καλό σκορ πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Στάδιο Νετάνια

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τον Ιστορικό στο στάδιο Νετάνια, ένα πολύ σύγχρονο γήπεδο, το οποίος εγκαινιάστηκε το 2012!

Το στάδιο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα που χρησιμοποιούνται στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο κράτος του Ισραήλ καθώς και στα υψηλότερα πρότυπα της UEFA.

Μεταξύ άλλων, ηταν ένας από τους τέσσερις χώρους διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων του UEFA το 2013. Ήταν επίσης ένα από τα τέσσερα γήπεδα που φιλοξένησαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου γυναικών 2015 της UEFA και τον τελικό του τουρνουά.

Δείτε φωτογραφίες από την έδρα της Μακάμπι







Δεν υπάρχουν σχόλια