Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Ελλάδα Μασούντ, Χατζί Σαφί!

Πάτησαν... Ελλάδα οι δύο Ιρανοί! Στην Ελλάδα βρίσκονται από το πρωί του Σαββάου οι Μασούντ αι Χατζί Σαφί, οι οποίοι θα αποτελέσουν παίκ...

Πάτησαν... Ελλάδα οι δύο Ιρανοί!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το πρωί του Σαββάου οι Μασούντ αι Χατζί Σαφί, οι οποίοι θα αποτελέσουν παίκτες του Πανιωνίου τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του Ιστορικού ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο για να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία και παράλληλα έδωσε τα χέρια με τον Χατζί Σαφί, ο οποίος θα αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό "όπλο" της ομάδας!

Οι δύο Ιρανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος" το πρωί του Σαββάτου, όπου εκεί τον περίμεναν άνθρωποι του Ιστορικού, οι οποίοι είχαν μαζί τους και το απαραίτητο κασκόλ του Πανιωνίου!

Πλέον, άμεσα οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στην ομάδα, ώστε να καταφέρουν να είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League στις 13 Ιουλίου.

Τέλος, Μασούντ και Χατζί Σαφί αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και φυσικά θα γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο του Ιστορικού!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια