Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποκλειστικά στα panionianea.gr

Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου στα panionianea.gr . Στα panionianea.gr μίλησε αποκλειστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου, παρα...

Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου στα panionianea.gr.


Στα panionianea.gr μίλησε αποκλειστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου, παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Ιστορικού.

Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Πανιωνίου, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κ. Ζαμάνη όσο και τον κ. Δάρα για την τιμή που του έκαναν να αναλάβει την ομάδα (όπως είπε ο ίδιος).  

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται απ' όλους για να καλυφθούν επάξια τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ των κυανέρυθρων, στις μεταγραφικές προτεραιότητες, στο θέμα Μασούντ, αλλά και στο γεγονός πως ξεκινάει νωρίς η προετοιμασία της ομάδας.

Επίσης, μίλησε για τους στόχους του Ιστορικού στη νέα σεζόν, για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου, ενώ εξέφρασε και τις προτιμήσεις του για την κλήρωση του Europa League στις 19 Ιουνίου.

Τέλος, τόνισε πως πιστεύει στην δουλειά του, δεν έχει άγχος που θα διαδεχτεί τους πετυχημένους Ουζουνίδη και Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου και ζήτησε από τον κόσμο του συλλόγου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου στα panionianea.gr:

-Coach αρχικά πείτε μου πως προέκυψε η συμφωνία σας με τον Πανιώνιο και ποια είναι τα συναισθήματα σας;

“Καταρχήν μου τηλεφώνησε ο κ. Ζαμάνης, όταν έμαθε πως θα αποχωρούσε ο κ. Μιλόγεβιτς και μου είπε ότι θα ήθελε να κάνουμε ένα ραντεβού. Δεν χρειαστήκαμε πάνω από μισή ώρα για να συμφωνήσουμε, γιατί υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση. Έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα, μία ομάδα που θα ήθελε να δουλέψει κάθε Έλληνας προπονητής. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία τρομερή προσπάθεια για την εξυγίανση του Πανιωνίου, η ομάδα είναι σε άριστο δρόμο. Αυτό μαρτυρά και η πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια”.

-Η ομάδα έχασε κάποιες βασικές της μονάδες, φαντάζομαι​ ήδη κινείστε για την αναπλήρωση των κενών στο ρόστερ...

“Η αλήθεια είναι ότι κάποιο μέρος του βασικού κορμού φεύγει,αυτό το ξέρουν όλοι. Κάτι που σημαίνει ότι αν μη τι άλλο, ότι όλοι μαζι προσπαθούμε να γεμίσουμε τα κενά στο ρόστερ. Κάνουμε προσεκτικές κινήσεις για να αναπληρώσουμε επάξια τα κενά. Γι αυτό κάνουμε προσεκτικές κινήσεις”.

-Προτεραιότητες στα μεταγραφικά;

“Οι προτεραιότητες είναι λίγο πολύ γνωστές. Θέλουμε να αποκτήσουμε τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ, εξτρεμ και επιθετικό. Στις θέσεις δηλαδή που αποχώρησαν παίκτες".

-Θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ; 

“Ναι. Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Από την επόμενη εβδομάδα νομίζω θα υπάρχουν εξελίξεις και θα μπορούμε να ανακοινώσουμε ονόματα”.

-Έχετε μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας;

“Δεν πρόλαβα να δω ακόμα και να μιλήσω με τα παιδιά, γιατί όταν τελείωσαν τα παιχνίδια των play off και έλειπα εκτός Αθηνών τότε, ενώ μετά πήγα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια φέτος και χρειαζόντουσαν ξεκούραση, οπότε έπρεπε να ξεκουραστούν με το που τελείωσαν οι αγώνες, έχουν λίγο διάστημα ξεκούρασης".

-Το γεγονός πως ξεκινάει νωρίς η προετοιμασία φέτος είναι κάτι που σας αγχώνει;

“Δεν μας αγχώνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης γι' αυτά τα παιδιά. Η Ευρώπη είναι μεγάλη πρόκληση για τα παιδιά.Θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και νομίζω πως επειδή είναι πρόκληση, θα ξεχάσουν το θέμα λίγης ξεκούρασης κλπ".

-Εσείς έχετε εμπειρία από το Europa League, καθώς είχατε συμμετάσχει με τον Ατρόμητο...

“Ναι έχω μία εμπειρία, όταν είχαμε αγωνιστεί με τον Ατρόμητο στην Ευρώπη. Μάλιστα είχαμε αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες όπως η ΑΪΚ Στοκχόλμης και η ισχυρή Φενέρ. Είπα και πριν είναι μεγάλη πρόκληση τα παιχνίδια της Ευρώπης για την ομάδα και τους παίκτες".

-Στόχος δικός σας και της ομάδας ποιος είναι για τη νέα σεζόν;

“Ο στόχος είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της εξαιρετικής προσπάθειας που έχει γίνει μέχρι τώρα και από εκεί και πέρα θέλω να βάλω και τα δικά μου πράγματα στο κομμάτι τακτικής. Να προσθέσουμε δικά μας στοιχεία. Θέλουμε να καταφέρουμε ανάλογες επιτυχίες".

-Θα διαδεχτείτε στον πάγκο τον πετυχημένο Μιλόγεβιτς και νωρίτερα τον επίσης πετυχημένο Ουζουνίδη. Έχετε κάποιος άγχος γι' αυτό;  

“Άγχος δεν έχω. Πιστεύω στην δουλειά μου, στο ρόστερ μας, στην διοίκηση και στον κόσμο. Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι ανάλογο όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια".

-Για το θέμα της ανανέωσης ή όχι του Μασούντ, έχετε να μας πείτε κάτι;

“Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο να σας πω. Πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα ημερών".

-Θέμα ημερών να κλείσει θετικά;

"Λογικά ναι, πιστεύουμε θετικά..."

-Κλήρωση Europa League στις 19 του μήνα, υπάρχουν προτιμήσεις για αντίπαλο;

“Υπάρχουν 5-6 ομάδες θα θέλαμε να αποφύγουμε, όπως η Ρέιντζερς, μία από την Σουηδία και κάποιες άλλες. Σίγουρα θέλουμε να μην πέσουμε με ομάδες που θα είναι πιο έτοιμες από εμάς, που θα βρίσκονται δηλαδή σε αγωνιστική δράση και θα είναι πιο έτοιμος από πλευράς αγώνων".

-Το ρόστερ της ομάδας θα είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων; 

“Από ρόστερ πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι από πλευράς ετοιμότητας. Είναι δύσκολο με 25 μέρες προετοιμασία να είμαστε 100 % . Πρέπει όμως και θέλουμε να είμαστε όσο πιο καλά γίνεται. Είναι πρόκληση για εμάς, θα κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και σίγουρα θέλουμε να περάσουμε την πρώτη φάση και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

-Τέλος, θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι;

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους κ. Ζαμάνη και κ. Δάρα για την τιμή που μου κάνουν να αναλάβω την αμάδα αυτή τη χρονική στιγμή. Θα προσπαθήσω και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο και περιμένουμε από τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό μας, όπως κάνει έτσι και αλλιώς και να μας στηρίξει".


Συνέντευξη - Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια