Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μισαηλίδης: «Ευεργετική η τροπολογία...»

Ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε αποκλειστικά στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr για την ψήφιση της τροπολογίας και το τ...

Ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε αποκλειστικά στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr για την ψήφιση της τροπολογίας και το τι εξελίξεις σηματοδοτεί αυτή. 

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου βγήκε στον αέρα του panionianea radio, προκειμένου να αναφερθεί στο τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της μπασκετικής ομάδας, μετά την ψήφιση της νέας τροπολογίας.

«Υπήρξε μία ευεργετική τροπολογία, η οποία αναφέρει ότι τα αθλητικά σωματεία που κατέβαλαν την θέση της υποβιβασθείσας ΚΑΕ πριν από την έναρξη της περιόδου 2016-17 μπορούν να ιδρύσουν νέα αθλητική ανώνυμη εταιρία, η οποία δεν καθίσταται καθολική διάδοχος των υποχρεώσεων της υποβιβασθείσας ΚΑΕ ανεξαρτήτως της πορείας εκκαθάρισης. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος δεν έχει χρέη για όποιον αναλάβει και είναι μία ευκαιρία για τους φίλους του συλλόγου που θέλουν να βοηθήσουν και να είναι κοντά στον σύλλογο, για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει εκεί που πραγματικά αξίζει», ήταν τα αρχικά λόγια του Άρη Μισαηλίδη, για να συνεχίσει:

«Στην Γενική Συνέλευση θα οριστεί μία 5μελη επιτροπή, η οποία θα ξεκινήσει την διαδικασία σύστασης μίας αθλητικής εταιρίας».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ίωνα Βαρουξάκη, τόνισε:

«Δεν έχουμε κάποιο νέο για τον κ. Βαρουξάκη. Θα πρέπει, όμως, πρώτα να γίνει αυτή η συνέλευση και να οριστεί η σύσταση της εταιρίας. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα, στις 19:30, στην αίθουσα Τύπου του Πανιωνίου στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια