Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστρέφει πιο έμπειρος ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Λαμία στο πρωτάθλημα της Football League και επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη πολύ...

Ο Φιορίν Ντουρμισάι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Λαμία στο πρωτάθλημα της Football League και επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη πολύ πιο έμπειρος!

Πορεία πρωταθλητισμού έκανε με την ομάδα της Λαμίας φέτος ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου.

Ο "Ντούρμι¨ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ιστορικό στην Λαμία και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Ο 21χρονος στράικερ διαθέτει πολύ καλά αγωνιστικά και σωματικά προσόντα, μπορεί πετύχει γκολ, βοηθάει στο παιχνίδι της ομάδας και γενικά στον Πανιώνιο τον πιστεύουν.

Έτσι, τη νέα σεζόν αναμένεται κανονικά να βρεθεί στο ρόστερ των κυανέρυθρων και να πάρει τις ευκαιρίες στο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Την φετινή χρονιά μετράει 25 συμμετοχές στην Λαμία, πετυχαίνοντας 8 γκολ, σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της δεύτερης κατηγορίας, που είναι πολύ δυνατό και μάλιστα σε ομάδα που πήρε ήδη την άνοδο:

Αστράς ο τρίτος τερματοφύλακας

Ο Λευτέρης Αστράς αναμένεται να αποτελέσει τη νέα σεζόν τον τρίτο τερματοφύλακα του

Πανιωνίου.

Ο νεαρός γκολκίπερ την φετινή σεζόν είχε πολύ καλή χρονιά με την Κ20 του Ιστορικού, παίζοντας σημαντικό ρόλο για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Κατά γενική ομολογία ο Αστράς αποτέλεσε έναν από τους 2-3 καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο -εκτός απροόπτου- θα είναι ο τρίτος πορτιέρο της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου.

Επιμέλεια; Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια