Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε στις νίκες με... άνεση!

Στις νίκες επέστρεψε χωρίς να... ιδρώσει ο Ιστορικός, που επικράτησε με 79-58 του Αρκαδικού στο Αρτάκης, για την 28η αγωνιστική της Α2. ...

Στις νίκες επέστρεψε χωρίς να... ιδρώσει ο Ιστορικός, που επικράτησε με 79-58 του Αρκαδικού στο Αρτάκης, για την 28η αγωνιστική της Α2.

Η ομάδα του Οικονόμου, ανεβάζοντας κατακόρυφα ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον σύλλογο της Πελοποννήσου, έφτασε τους 52 βαθμούς στην βαθμολογία και παρέμεινε στην δεύτερη θέση (μαζί με τον Δούκα).

Πλέον απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο την ερχόμενη αγωνιστική να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΓΣΛ, ενώ περιμένει και μία ήττα του πρωτοπόρου Ηρακλή για να τον προσπεράσει στην κορυφή.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο μισό της δεκαλέπτου ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, όμως στο υπόλοιπο διάστημα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις και μείωσαν την διαφορά στο σκορ.

Οι παίκτες του Οικονόμου κράτησαν το προβάδισμα, με το σκορ της περιόδου να είναι 19-17 για τον Ιστορικό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Πανιώνιο να μεν να έχει το προβάδισμα, αλλά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει από τον αντίπαλο του.

Στο τέλος της περιόδου με ένα buzzer beater του Ματαλών από την γραμμή του τριπόντου, οι κυανέρυθροι ανέβασαν την διαφορά τους στους 8 πόντους, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 33-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος έπαιξε σαν... Πανιώνιος, έπαιξε σύμφωνα με τις δυναότητες του.

Η ομάδα του Οικονόμου πάτησε το... πόδι στο γκάζι, είχε σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και εκτόξευσε το προβάδισμα της. Η περίοδος έκλεισε με τον Ιστορικό να είναι μπροστά στο σκορ με 15 πόντους διαφορά (54-39).

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος δεν είχε κάποιες αλλαγές στην εικόνα του παιχνιδιού, ο Ιστορικός έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του ματς και δίκαια κατάφερε να φτάσει άνετα στην επικράτηση, με το τελικό σκορ να είναι 79-58.

Δεκάλεπτα: 19-17, 33-25, 54-39, 79-58

Πανιώνιος (Οικονόμου): Αλίχοντζιτς 14, Νοέας 7 (1), Πελεκάνος 8, Καπρής 1, Μπάρλος 3 (1), Σακελλαρίου 13 (1), Μίχαλος 14 (4), Μπιλλής 1, Ματαλών 3 (1), Μελισσαράτος, Δημητριάδης 13 (1), Νικολακόπουλος 2.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια