Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στην Κέρκυρα για τον ελλιπή Πανιώνιο

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα, σε ένα παιχνίδι που οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγέ...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα, σε ένα παιχνίδι που οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, λόγω των απουσιών.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο νησί των "Φαιάκων", με τις αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα να παίζουν τον ρόλο τους για την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 26ο λεπτό ο Επστάιν.

Ο Ιστορικός, ο οποίος και μαθημετικά έχει εξασφαλίσει μία θέση στα Play off,  έμεινε στους 52 βαθμούς, όμως με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου έπεσε στην τέταρτη θέση, όπου έχει ως συγκάτοικο την ΑΕΚ που κέρδισε τον Λεβαδειακό.

Την επόμενη Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι
O Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχοντας αρκετά προβλήματα απουσιών, παρέταξε την ομάδα με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Μουκράρης, Γκιοατά, Ταπόκο και Σαββίδης πήραν την θέση των τιμωρημένων Οικονόμου, Ρισβάνη, Σιώπη και Μασούντ. Θυμίζουμε ότι εκτός είχαν τεθεί επίσης οι τραυματίες Πλιάτσικας, Ενγκόγκ.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα μπορούμε να πούμε ότι ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να φανεί απειλητικός δύο φορές. Αρχικά μία κεφαλιά του Γκιοατά πέρασε άουτ και εν συνεχεία στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπεν, επίσης η κατάληξη ήταν η ίδια.

Oι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή ευτύχισαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και πήραν κεφάλι στο σκορ

Στο 26' ο Επστάιν με ένα σουτ με το εξωτερικό φάλτσο, απ' τα αριστερά, στα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Τα επόμενα λεπτά έως το τέλος του 45λεπτου δεν άλλαξε κάτι.

Στα πρώτα λεπτά της "επανάληψης" οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς και προσπάθησαν να απαντήσουν στο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 49', ο Σαββίδης έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Κόρμπο, όμως το πλασέ του μέσου του Πανιωνίου κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αμυντικό της Κέρκυρας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ταπόκο έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 57' ο Μιλόγεβιτς έκανε διπλή αλλαγή, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Καθάριο και Λάμπρου, στην θέση των Ταπόκο, Γεσίλ.

Τρία λεπτά μετά (60') ο Λάμπρου έκανε μία κεφαλιά, όμως δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 68' η Κέρκυρα έγινε απειλητική. Ο Τουράμ άνοιξε στον Γκομές, αυτός έκανε το σουτ από δεξιά με τον Γιαννιώτη να αντιδρά σωστά και να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή. Ο Ντιογκό βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, με το πλασέ που έκανε να περνάει άουτ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων, με την έλλειψη των αρκετών βασικών παικτών να είναι εμφανής στον αγωνιστικό χώρο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγιώτης Κόρμπος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο (και συνέχισε με παίκτη λιγότερο η ομάδα), λόγω τραυματισμού, κάτι που όπως είναι λογικό έφερε... πονοκεφάλο στον Μιλόγεβιτς -κυρίως- για τη συνέχεια της σεζόν. Βέβαια, όλοι ελπίζουν να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν άργησε να έρθει, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κέρκυρα (Κ. Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο (71' Ζορμπάς), Σιόντης, Επστάιν (90'+ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος (78' Νίκιτς), Κέβιν, Σπίνουλας, Τουράμ

Πανιώνιος (B. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Μούκταρης, Κόρμπος, Μασούρας (75' Μαχμούτοβιτς), Βλάχος, Μπεν, Σαββίδης, Γκιοατά, Ταπόκο (57' Καθάριος), Γεσίλ (57' Λάμπρου)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια