Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι οπαδοί της Crystal Palace για τον Πανιώνιο

Οπαδοί της Crystal Palace βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στον αγώνα με την ΑΕΚ, φιλοξενούμενοι από τους Πάνθηρες και  έβγαλαν ανακοί...

Οπαδοί της Crystal Palace βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στον αγώνα με την ΑΕΚ, φιλοξενούμενοι από τους Πάνθηρες και  έβγαλαν ανακοίνωση για το παιχνίδι και για την Πανιώνια φιλοξενία.

Αναλυτικά:

From West Brom straight to Athens to support our friends Panionios in the Athens derby on Monday night.
Over the last decade, the respect between our two great clubs has grown immensely, with both Palace and Panionios fans often standing side by side at our most important games.

With Panionios in 2nd place the race for the Greek title is on with Palace not only lending support in the stands but also having helped out on the pitch by stealing Luka from rivals Olympiakos, seeing them lose their last 3 games and leaving Panionios chasing them down.

With 7 games left and only a 6 point gap to close, Olympiakos will now be looking nervously over their shoulders.

THE HUNT IS ON.

Από την West Brom κατευθείαν στην Αθήνα στη βοήθεια των φίλων μας Πανιώνιων στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ.

(Στα ελληνικά)

Πάνω από μία δεκαετία, ο σεβασμός ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μεγάλους συλλόγους που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και από τις δύο πλευρές οι οπαδοί και της Palace αλλά και του Πανιώνιου θα βρίσκονται μαζί σε κάθε σημαντική αναμέτρηση.

Με τον Πανιώνιο στην δεύτερη θέση σε αυτή την κούρσα του Ελληνικού τίτλου είναι μαζί του και η Palace, όχι μόνο οπαδικά αλλά και μέσα στο γήπεδο με την βοήθεια έτσι ώστε να κλέβουμε παίκτες από τον Ολυμπιακό όπως τον Lukas (Milivogevitc) ελπίζωντας να χάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια και να βρεθεί κάτω από τον Πανιώνιο.

Με 7 παιχνίδια να υπολείπονται, και μόνο 6 βαθμούς η απόσταση της διαφοράς, ο Ολυμπιακός αισθάνεται τώρα το βάρος και την νευρικότητα επάνω στους ώμους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια